Wil je niet langer gebruikmaken van de diensten van Solcon? Je kunt je abonnement bij Solcon opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Solcon opzeggen

Solcon is een aanbieder voor internet, televisie en telefonie. Deze alles-in-1 aanbieder komt uit Dronten en onderscheid zich van andere providers doordat ze de klant – naar eigen zeggen – nooit als een nummer zien. Ze vinden dat kwaliteit heel belangrijk is en het is daarom ook niet vreemd dat de provider plek 9 (2020) inneemt in de lijst voor beste providers. Sinds 2017 is Solcon onderdeel geworden van het grote KPN en alle diensten lopen ook via dat netwerk. Zo ben je altijd verzekerd van het snelste internet, de beste televisie-ervaring en kwalitatieve telefonie.  Ben je ondanks al deze voordelen geen fan meer van Solcon of ga je verhuizen buiten het KPN-netwerk, dan kun je Solcon opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen.

Abonnementen Solcon

Bij Solcon kun je kiezen uit verschillende abonnementen voor internet, zodat iedereen voorzien kan worden van een snelheid die past bij de behoeftes. De abonnementen die aangeboden worden, zijn:

  • Gigabit (1000 Mbit/s)
  • Premium (500 Mbit/s)
  • Compleet (200 Mbit/s)
  • Start (100 Mbit/s)

Deze abonnementen zijn stuk voor stuk uit te breiden met een televisie- en een telefonieabonnement. Bij het televisieabonnement krijg je meer dan 70 televisiezenders en een gratis opname pakket. Zo hoef je nooit meer thuis te blijven voor je favoriete programma’s, maar kun je ze terugkijken wanneer je wilt. Ook kun je programma’s die je vergeten bent op te nemen tot wel 7 dagen terugkijken op meer dan 15 zenders. Wil je liever geen televisieabonnement, dan kan dat ook. Je bent bij Solcon niet verplicht om een televisieabonnement af te nemen, zoals dit bij Ziggo wel het geval is.

Vaste telefonie is ook niet verplicht bij Solcon. Wil je wel vaste telefonie, dan profiteer je altijd van gratis nummerbehoud, vaste lage tarieven en gratis bellen naar andere Solcon klanten. Als je familie of vrienden ook een telefonieabonnement hebben bij Solcon, betaal je dus niks om met ze te kletsen!

Solcon opzeggen

Ga je verhuizen buiten het netwerk van Solcon of wil je overstappen naar een andere provider? Je kunt je abonnement bij Solcon opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen nog maar je gegevens in te vullen in de daarvoor bestemde velden, zodat die gegevens in de brief gezet kunnen worden. Na het invullen is de brief compleet en geschikt om je abonnement op een rechtsgeldige manier op te zeggen. Je kunt deze opzegbrief helemaal gratis downloaden in pdf, zodat je ‘m zelf handig kunt versturen naar Solcon. Natuurlijk snappen we het ook als je die verzending liever aan ons overlaat. Kies er in dat geval voor om gebruik te maken van onze verzendservice. Voor een klein bedrag, zullen wij ervoor zorgen dat de opzegbrief bij Solcon terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen. Wel zo makkelijk!