Wil je niet langer gebruikmaken van de diensten van T-Mobile? Je abonnement bij T-Mobile opzeggen regel je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen regelt de rest. 

T-Mobile opzeggen

T-Mobile is een van de drie grote mobiele providers van Nederland. Voluit heet het van oorsprong Duitse bedrijf Telekom-Mobile. In 2007 maakte het bedrijf voor het eerst bekend interesse te hebben in een Nederlandse tak, toen T-Mobile Orange wilde overnemen. In 2007 werd dit doorgevoerd en was T-Mobile eindelijk vertegenwoordigd op de Nederlandse markt. Na veel kritiek, is T-Mobile nog steeds een geliefde speler voor mobiele telefonie. Toch kan het bedrijf niet op tegen telecomgiganten KPN en Vodafone.

Overname Tele2

T-Mobile wilde het graag opnemen tegen KPN en Vodafone en besloot daarom om Tele2 over te nemen. Samen zouden ze beter kunnen concurreren en kunnen inspelen op de ontwikkeling van het 5G netwerk. Dit netwerk was tijdens de overname nog niet uitgerold, maar op deze manier konden ze wel beter meedingen in de veiling van de beschikbare frequenties van dat netwerk. Samen met Tele2 heeft het bedrijf bijna net zoveel mobiele klanten als Vodafone in 2017 en dat schept kansen voor de twee bedrijven.

Kritiek op T-Mobile

Het netwerk van T-Mobile is niet altijd goed ontvangen door veel klanten. Zo kampte het bedrijf in 2010 met flinke capaciteitsproblemen. Dit zorgde ervoor dat mensen soms geen gebruik konden maken van het netwerk en in een wachtrij terechtkwam. Deze problemen werden veroorzaakt doordat steeds meer mensen gebruik gingen maken van het mobiele netwerk door een toename van het aantal mobiele smartphones. In 2011 hadden klanten weer last van de storing, maar in 2016 werd T-Mobile getest en bleek de provider nu juist het snelste netwerk van Nederland te hebben. Ze worden wel op de voet gevolgd door KPN.

T-Mobile abonnementen

Naast mobiele abonnementen, kun je bij T-Mobile ook gebruikmaken van T-Mobile Thuis. Deze tak is erbij gekomen, toen Vodafone haar thuisnetwerk moest afstoten bij de fusie met Ziggo. Je kunt nu bij T-Mobile kiezen voor drie soorten abonnementen, namelijk:

  • T-Mobile Mobiel (sim-only en met telefoon)
  • T-Mobile Thuis
  • T-Mobile Mobiel + Thuis

Als je kiest voor een combinatieabonnement, ontvang je korting op beide abonnementen. In sommige gevallen kan het dan uit om over te stappen.

T-Mobile opzeggen

Ben je niet tevreden over T-Mobile of heb je ergens anders een beter aanbod gekregen? Je kunt je abonnement op T-Mobile eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in de velden naast de opzegbrief in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je deze helemaal gratis kunt downloaden. Je kunt er dan voor kiezen om de opzegbrief zelf naar T-Mobile te sturen. Uiteraard kun je ook kiezen voor de verzendservice van 123opzeggen. Je hoeft dan niet zelf naar de brievenbus. 123opzeggen neemt je al deze moeite uit handen en zorgt ervoor dat de opzegbrief bij T-Mobile terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen. Wel zo makkelijk!