Wil je niet langer gebruikmaken van de diensten van Telfort, maar overstappen naar een andere provider? Je kunt je abonnement op Telfort opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Telfort opzeggen

Telfort is in 2019 opgegaan in KPN. Vanaf 1 mei 2019 is het niet meer mogelijk om een nieuw Telfort abonnement af te sluiten. Wel kunnen bestaande klanten gewoon nog gebruik blijven maken van de haar diensten en services, zoals Telfort mobiel en Telfort internet. Heb jij op dit moment een abonnement voor internet, tv of telefonie via de provider? Telfort opzeggen kan makkelijk en snel via 123opzeggen. Stel snel jouw opzegbrief op en laat ons de verzending voor je regelen.

Bereikbaar, betaalbaar en makkelijk

In 1996 kwam Telfort op de markt. De telecomprovider wilde vaste telefonie zo bereikbaar, betaalbaar en makkelijk mogelijk maken voor iedere Nederlander. Telfort groeide al snel uit tot een bekende naam op de Nederlandse markt. Bij vaste telefonie bleef het dan ook niet. Mobiele telefonie, (interactieve) televisie en (glasvezel) internet werden al snel aangeboden, tegen dezelfde voordelige prijzen. Met de ‘abusedesk’ had het een unieke service in huis. Klanten kregen ermee de mogelijkheid om misbruik van het netwerk te melden. Denk aan spam of inbraakpogingen van hackers. Telfort deed vervolgens onderzoek en pakte de dader, indien nodig, aan met een blokkade. Dit deed Telfort om de servers geen gevaar te laten lopen en daarmee gebruikers problemen te besparen.

Toename abonnees

Doordat Telfort haar service kon bieden voor een lage prijs, nam het aantal abonnees enorm toe. Binnen een periode van twaalf maanden voorzag Telfort haar 100.000 klanten van snel en betrouwbaar internet voor een vaste lage prijs. Drie jaar later maakte Telfort nog een grote verandering door, vanwege een fusie met providers Tiscali, 12move, Speedlinq en WorldOnline. Ook NokNok sloot zich aan en ging verder onder de naam Telfort. Door deze voorgeschiedenis zijn er zelfs na de fusie met KPN nog genoeg mensen die internet en telefonie van Telfort afnemen. Ben je ergens anders goedkoper uit? Dan is Telfort opzeggen een logische keuze.

Telfort opzeggen

Door de vele concurrentie en de scherpe prijzen die providers door de jaren heen aanbieden, zijn er veel abonnees die overstappen naar een andere internetaanbieder. Niet alleen op particulier gebied, maar ook voor zakelijk internet en bellen is er veel concurrentie op de markt. Wil je Telfort stopzetten? Online zijn er veel handige vergelijkingssites die jou direct kunnen vertellen bij welke provider je het goedkoopste uit bent. Vaak kun je dan ook nog kiezen tussen verschillende pakketten met tv, internet en telefonie, zodat je altijd de juiste keuze kan maken. Door slim in te springen op wensen van de consument, en laag geprijsde pakketten aan te bieden in allerlei prijsklassen, voorzag Telfort klanten jarenlang van een stabiele internetverbinding of interactieve televisie.

Telfort klantenservice

Daarnaast heeft Telfort een goede klantenservice voor zowel zakelijke als particuliere afnemers. Heb je een probleem met je internetabonnement of wil je een verandering aan laten brengen? Als je contact opneemt met een klantenservice, dan is het prettig als je begrijpt wat er wordt gezegd of uitgelegd. Bij Telfort houden ze van duidelijke taal. Een abonnee heeft uiteindelijk niets aan een uitleg in technische begrippen, en zal daarmee niet geholpen zijn. Als abonnee kun je dan ook rekenen op goede ondersteuning die voor iedereen te begrijpen is.

Opzegservice van 123opzeggen

Wil je Telfort opzeggen? Omdat je wilt overstappen naar een andere aanbieder, zoals Tele2 of Ziggo? Dan kunnen wij dat voor je regelen. Vergeet niet dat Telfort tegenwoordig onder KPN valt. Ben je tevreden over de diensten van Telfort en wil je verlengen? Dan kun je vanaf nu verder als klant van KPN. Hierboven kun je jouw persoonlijke opzegbrief opstellen, door een aantal van je gegevens in te vullen. Zodra de brief compleet is, kun je ‘m gratis downloaden. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een envelop en een postzegel. Je moet de brief dan natuurlijk wel zelf op de brief doen. Heb je liever dat wij dit voor je regelen? Dat doen we graag. Voor een klein bedrag nemen wij de volledige opzegging van je over. Als de brief klaar is voor verzending, kies je een verzendmethode en druk je op “Verstuur mijn opzegging”. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw opzegbrief zo snel mogelijk per post naar Telfort gaat. Zodra de opzegging is verwerkt, krijg je van Telfort een schriftelijke bevestiging, per mail of post.