Ziggo Alles-in-1 opzeggen

5 / 5 (9 beoordelingen)

Wil jij overstappen naar een andere telecomaanbieder? Je kunt Ziggo opzeggen door gebruik te maken van een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Zo makkelijk kan opzeggen zijn!

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresZiggo
t.a.v. Klantenservice
Adres bedrijf
3540 AA Utrecht

, 28-02-2020

Betreft: Ziggo Alles-in-1 opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Geboortedatum:
Klantnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

9 Beoordelingen Ziggo

Schrijf een beoordeling over Ziggo

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

10 nov jl overleden

Verhuizing

Ga samenwonen

Onbepaalde tijd naar het buitenland

Te veel storing en dit was een proef periode die ik nu wil stoppen

Ziggo opzeggen

Ziggo is een Nederlandse aanbieder van kabeltelevisie, telefonie en internet. Het bedrijf werd in 2008 gevormd na een fusie met @Home, Casema en Multikabel. Door die fusie is Ziggo de grootste aanbieder van internet, telefoon en televisie. Hier kwam mobiele telefonie bij door de fusie met Vodafone. Na die fusie heet Ziggo nu officieel VodafoneZiggo. Het bedrijf is door die fusie gegroeid en voorziet nu meer dan vier miljoen huishoudens van één of meer diensten.

Welke abonnementen heeft Ziggo?

Je kunt bij Ziggo Alles-in-1 kiezen voor veel verschillende soorten abonnementen. Het basisabonnement (Ziggo Start) bestaat uit 77 televisiezenders, die makkelijk te ontvangen zijn via de mediabox die de provider erbij levert. Via deze mediabox kun je ook gemakkelijk programma’s terugkijken en genieten van het On Demand aanbod.
Als je kiest voor het Complete abonnement dan krijg je hier de opties om programma’s vanaf het begin te beginnen wanneer je te laat inschakelt bij. Ook het pakket Movies & Series krijg je erbij, waardoor je zonder extra te betalen kunt genieten van een groot aanbod films en series. Een abonnement op HBO of Home is bij het Max pakket standaard inbegrepen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om je abonnement te verrijken met Eredivisie Live of Fox Sports.

Ziggo Internet

Ook internet is vertegenwoordigd in het Alles-in-1 pakket van Ziggo. Bij het start abonnement krijg je een downloadsnelheid van 40MB per seconde, wat bij Complete 200MB’s per seconde is. Mocht je nou echt een hekel hebben aan traag internet, dan is de snelheid van het Max abonnement wat voor jou. Je kunt dan downloaden met een snelheid van 400MB’s per seconde.

Ziggo Bellen

Heb jij nog een vaste lijn in huis, dan kun je hiervoor een abonnement afsluiten bij Ziggo. Voor slechts een euro extra per maand heb je dan een vaste lijn met een tarief van 0,12 cent per minuut.

Vodafone

Door de fusie met Vodafone in 2017 heb je nu ook een optie om er een mobiel sim only abonnement bij af te sluiten en te genieten van een aantal extra’s. Als je interactieve televisie van Ziggo hebt, dan krijg je automatisch 5 euro korting op alle Vodafone Smart, Red en Black abonnementen. Ook krijg je er een extra zenderpakket bij. Je kunt kiezen uit Ziggo Sport, Ziggo Movies & Series en Ziggo Kids.
Uiteraard hoef je al deze dingen niet samen af te sluiten met Ziggo Alles-in-1. Je kunt er ook voor kiezen om alles apart af te sluiten, zodat je je abonnement precies kunt samenstellen zoals jij dat wilt. Wil je bijvoorbeeld wel snel internet, maar geen uitgebreid televisiepakket, dan kun je dat snel regelen. 

Ziggo opzeggen

Als je ondanks alles toch liever je overstapt naar een andere provider, zoals KPN of Telfort, omdat die misschien wel een betere aanbieding heeft, dan kan dat natuurlijk altijd. Je kunt Ziggo abonnement opzeggen met de handige opzegservice van 123opzeggen. Je kunt heel gemakkelijk en kosteloos een opzegbrief maken. Je vult een aantal gegevens in, die nodig zijn voor de opzegbrief en de brief is klaar. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het printen en verzenden van de brief.

Verzendservice 123Opzeggen

Wil je de opzegging liever volledig uit handen geven? Ook dat is geen probleem! Bij 123Opzeggen.nl nemen we de opzegging van je Ziggo abonnement met alle liefde van je over. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de opzegbrief op de juiste mat valt en zo voorkom je dat jij te lang betaalt voor het abonnement. Na de betaling is het voor jou alleen een kwestie van wachten op de bevestiging van Ziggo. Je Ziggo abonnement stopzetten was nog nooit zo makkelijk!