Wil jij overstappen naar een andere telecomaanbieder? Je kunt Ziggo opzeggen door gebruik te maken van een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Zo makkelijk kan opzeggen zijn!

Ziggo opzeggen

Ziggo heeft niet altijd zo geheten. In eerste instantie heette het bedrijf @Home, maar na een fusie met Casema werd gekozen voor een andere naam, namelijk: Ziggo. Je zou denken dat het fuseren daar gestopt is, maar officieel het bedrijf niet alleen maar Ziggo. Na een fusie met Vodafone, werd het bedrijf VodafoneZiggo. Sinds die tijd levert het bedrijf niet alleen maar televisie, vaste telefonie en internet, maar maakt het ook reclame voor abonnementen bij Vodafone. Als je zowel Ziggo als Vodafone hebt, kun je daarbij leuke extra’s krijgen.

Ziggo pakketten

Bij Ziggo kun je je eigen pakket samenstellen. Je kunt allerlei keuzes maken op het gebied van internet, televisie en vaste telefonie van Ziggo. Het belangrijkste van het abonnement is het internet. Het is belangrijk dat je bedenkt welke snelheid je nodig hebt om comfortabel gebruik te maken van het internet. Bij Ziggo kun je kiezen voor 50 MB/s, 250 MB/s en 500 MB/s. Het verschil tussen deze snelheden is als volgt:

  • 50 MB/s is voldoende voor: Surfen, emaillen, Facebook, Twitter, Youtube.
  • 250 MB/s is voldoende voor streamen van film, muziek en series
  • 500 MB/s is voldoende voor zware online gaming en het downloaden van grote bestanden

Het is van belang dat je zelf beslist welke snelheid geschikt is voor jouw huis. Vervolgens kun je kiezen of je televisie van belang vindt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Internet & TV abonnement, waarbij je televisieprogramma’s kunt pauzeren en terug kunt kijken via je Horizon Box. Tevens krijg je Movies (X)L als extra pakket. Als je geen belang hebt bij het pauzeren, opnemen en terugkijken van televisie dan kun je kiezen voor het Internet & Online TV abonnement. Als je televisie wilt kijken kun je dat dan doen via de Ziggo Go app.

Een andere keuze die je moet maken is of je een vaste telefonielijn van Ziggo wil hebben. Je betaalt maar één euro extra voor een vaste lijn en gebeld worden is helemaal gratis. Daarbij krijg je voicemail, driegesprek, nummerweergave, doorschakelen en een wisselgesprek gratis bij het abonnement. Bellen naar vaste nummer kost 0,12 cent per minuut. Als je een veel beller bent, kun je ervoor kiezen om een Volop Bellen abonnement af te sluiten. Je betaalt hier 10,95 per maand voor en daarmee bel je onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Dit abonnement is al interessant als je 3 minuten of meer belt per dag.

Ziggo Power Promise

Ziggo wil haar klanten graag garanderen dat draadloos internet werkt. Daarom hebben ze ook de Ziggo Power Promise ontwikkelt. Met deze belofte willen ze mensen garanderen dat ze altijd en overal in huis gebruik kunnen maken van hun wifi. Of je nu in een bungalow of een flat woont, je zult gebruik kunnen maken van je wifi. In eerste instantie krijgt iedereen altijd al een supersterk modem die de basis vormt voor een krachtig wifi-signaal. Mocht dit nog niet voldoende zijn, dan kun je tegen de kostprijs een Wifibooster kopen of lenen van Ziggo. Als je kiest voor het lenen van de booster, kost dit je een euro per maand. Als ook dat niet werkt, komt een Ziggo-monteur je helpen. Ziggo garandeert dat deze monteur pas weg gaat als echt alles werkt.

Vodafone Extra’s

Het voordeel van de fusie tussen Vodafone en Ziggo is dat jij als Ziggo klant een hoop voordeeltjes kunt scoren. Zo krijg je bij een Vodafone abonnement altijd dubbele data, een extra televisiepakket en een veilig online XL pakket. Kies je daarbij voor een Vodafone Start, Smart, Red of Black abonnement dan krijg je daarbij ook nog eens 5 euro korting op je telefoonrekening.

Ziggo opzeggen

Heb jij een Ziggo abonnement, maar wil je liever overstappen naar een andere provider dan is Ziggo opzeggen heel eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. De brieven staan per abonnement al nagenoeg klaar. Jij hoeft alleen je eigen gegevens in te vullen, waarna die automatisch in de opzegbrief geladen worden. De brief is dan klaar voor verzending. Je kunt de brief zelf verzenden door de opzegbrief te downloaden en te printen. Je hebt alleen maar een envelop en postzegel nodig. Het adres van Ziggo staat bij elke brief bovenaan, zodat je die niet zelf hoeft op te zoeken.

Bij 123opzeggen snappen wij ook dat niet iedereen zin heeft om de brief zelf te verzenden. In dat geval kun je er ook voor kiezen om de brief door ons te laten verzenden. Wij zorgen er dan voor dat de opzegbrief bij Ziggo op de mat valt. Zodra dat gebeurd is, is het aan Ziggo om je abonnement op te zeggen en jou daar een bevestiging van te sturen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig. Jij kunt je nieuwe abonnement dan op de juist datum in laten gaan. Op die manier voorkom je dat je vastzit aan een dubbel abonnement.