Hoe zeg ik mijn abonnement of lidmaatschap op?

Je lidmaatschap bij een sportschool opzeggen of je periodieke donatie aan een goed doel beëindigen? Bij 123opzeggen zeg je eenvoudig elk abonnement, lidmaatschap of donatie op. Zoek in de categorieën de juiste opzegbrief op. Daarna hoef je slechts drie stappen te zetten om je abonnement op te zeggen.

Kies de juiste opzegbrief

In de elf categorieën kun je opzegbrieven vinden voor meer dan 8000 organisaties. Kies de juiste categorie en selecteer de betreffende opzegbrief. Staat de betreffende organisatie er niet tussen? Kies dan voor de algemene opzegbrief.

Stap 1: vul je je gegevens in

Heb je de juiste opzegbrief voor je, dan kun je deze invullen met je persoonlijke gegevens zoals je naam, adres, woonplaats en e-mailadres.

Stap 2: download de gratis opzegbrief

Heb je je gegevens ingevuld, dan wordt de opzegbrief automatisch gegenereerd. Je kunt deze brief nu gratis downloaden. Selecteer hiervoor onderaan de opzegbrief de tekst: "Download hier gratis je opzegbrief als PDF bestand".

Stap 3: verstuur de opzegbrief

De gedownloade opzegbrief kun je nu versturen per post. Hiervoor heb je alleen maar een postzegel nodig en een envelop. Doe je de opzegbrief op de post, dan kun je eenvoudig afwachten tot de betreffende organisatie je opzegging heeft verwerkt. Vaak ontvang je de schriftelijke bevestiging van de opzegging van je abonnement per post of per e-mail.

Verzenddienst

Laat je ook het versturen van de brief liever over aan 123opzeggen, dan kan dit tegen een kleine vergoeding met de verzenddienst. Soms is ook het versturen van de opzegbrief met de verzenddienst gratis. Selecteer 'kies je verzendmethode', links naast de opzegbrief. Hier zie per verzendmethode een bedrag staan, of 'gratis verzending per post'. Kies je voor een verzendmethode, dan versturen we de brief nog dezelfde dag voor je. Vanaf dat moment kun je rustig afwachten totdat de betreffende organisatie je opzegging heeft verwerkt.

Landschap

Wat wil je opzeggen?

Gebruik de gratis opzegbrief

Golf