Waar kan ik mijn klantnummer vinden?

Sluit je een abonnement of lidmaatschap af, dan krijg je vaak een klantnummer; een unieke id waarmee organisaties in hun eigen systeem eenvoudig en snel je je gegevens terug kunnen vinden. Waar je als klant je klantnummer kunt terug vinden verschilt per organisatie.

Online klantomgeving

Meestal kun je voor je klantnummer in elk geval terecht in de online klantomgeving. Hierop kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Wikkel

Bij tijdschriften vind je je klantnummer vaak op de wikkel van het betreffende tijdschrift.

Verzekeringspas

Bij verzekeringen vind je je polisnummer vaak terug op je verzekeringspas.

Factuur

Vaak vind je je klantnummer ook terug op je facturen.