Wat kost de verzenddienst?

Je kunt je abonnement, lidmaatschap of periodieke donatie eenvoudig opzeggen met de verzendservice van 123opzeggen. Verstuur je de opzegbrief zelf, dan is het opzeggen gratis. Laat je de brief liever versturen door de verzenddienst, dan kan dit ook. De kosten hiervoor verschillen per opzegbrief en verzendmethode.

Gratis verzending per post

Sommige opzegbrieven kun je gratis laten verzenden per post. Kies je hiervoor, dan wordt je brief door de verzenddienst verstuurd en worden er geen kosten in rekening gebracht. De verzenddienst is dan gratis.

Normale verzending per post

Bij een normale verzending wordt de brief binnen vijf werkdagen op de post gedaan. Dit kost € 6,95.

Aangetekend verzenden

Kies je voor de optie 'aangetekend verzenden' dan wordt je brief aangetekend verstuurd. Je ontvangt dan een persoonlijke 'track en tracecode'. Dit kost € 13,95.

Spoedverzending

Klanten van 123opzeggen kiezen het vaakst voor de spoedverzending. De opzegbrief wordt dan dezelfde dag nog verstuurd. De spoedverzending kost € 8,95.

Kopie van de opzegbrief

Maak je gebruik van de verzenddienst? Dan kun je een kopie van je opzegbrief toegestuurd krijgen door 123opzeggen. Kies voor de optie: "Ik wil de opzegbrief per post ontvangen". Deze service kost € 5,95.

Landschap

Wat wil je opzeggen?

Gebruik de gratis opzegbrief

Golf