Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Bij 123opzeggen maken we je het graag gemakkelijk. Je abonnementen, lidmaatschappen of donaties zeg je bij ons in drie eenvoudige stappen op. Zo weet je zeker dat je opzegging goed geregeld wordt, zonder dat je er zelf veel omkijken naar hebt. Zo bespaar je jezelf een ingewikkelde zoektocht naar de juiste opzegmethode, het opstellen van een opzegbrief of lange wachtrijen als je telefonisch wilt opzeggen. De tijd die je met 123opzeggen bespaart, kun je zo besteden aan belangrijkere zaken.

Oprichting

123opzeggen werd in maart 2018 opgericht. Met ons platform willen we het gemak terug brengen in het opzeggen van je abonnement, lidmaatschap of donatie. Bij 123opzeggen kijken we vooruit, en volgen we ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren. Je opzegging is gemakkelijk te voltooien en kun je overal doen, vanaf elk apparaat. Heb je toch nog een vraag, opmerking of klacht? Neem dan contact op met de klantenservice.

Een zorgeloze opzegging

Als je je abonnement wilt opzeggen, dan kun je bij 123opzeggen kiezen uit opzegbrieven voor meer dan 8000 organisaties. Kies in de elf categorieën of met de zoekfunctie de juiste opzegbrief. Staat de opzegbrief voor de betreffende organisatie er niet bij? Kies dan voor de algemene opzegbrief.

Daarna zeg je je abonnement met de volgende drie stappen eenvoudig op:

  1. Vul je persoonlijke gegevens in;

  2. Download de gratis opzegbrief;

  3. Verstuur deze per post of kies voor de verzenddienst.

De opzegbrief kun je dus gratis downloaden als pdf-bestand, en zelf in een envelop met postzegel op de post doen. Laat je ook het versturen liever over aan 123opzeggen, dan kan dit gratis of tegen een kleine vergoeding met de verzenddienst. De hoogte van het bedrag verschilt per verzendmethode en opzegbrief. Staat er 'gratis verzending per post' bij, dan is de opzegging volledig gratis.

Landschap

Wat wil je opzeggen?

Gebruik de gratis opzegbrief

Golf