Wat betekent jullie opzeggarantie?

Als je een abonnement opzegt, wil je natuurlijk wel zeker weten dat de opzegging goed gaat. Je wilt niet nog een maand aan de kosten vastzitten, als je wel een opzegging naar het bedrijf gestuurd hebt. In veel gevallen kan dat bij 123opzeggen. Bij die brieven zie je het 100% opzeggarantie logo op de brief staan. We leggen je graag uit wat dit logo voor je betekent.

Geen problemen achteraf

Als een brief voorzien is van een 100% opzeggarantielogo, betekent dit dat we door ervaringen uit het verleden zeker weten dat de opzegging goed wordt afgehandeld. We hebben contact gehad met het bedrijf en zij nemen onze brieven altijd in behandeling. Hierdoor kunnen we je garanderen dat wanneer je via ons je abonnement, contract of lidmaatschap opzegt, je ook echt van de maandelijkse verplichting verlost bent.

Gegarandeerde opzegging

Mocht er nu onverhoopt toch iets misgaan, dan gaan we voor je kijken waar het probleem zit. Als je na je opzegging nog een afschrijving ziet, raden we je daarom aan om contact met ons op te nemen. We zullen dan voor je gaan kijken waar het misgaat bij de opzegging. Misschien zit je wel vast aan een opzegtermijn, of mist het bedrijf belangrijke gegevens. Wat het probleem ook is, we zoeken het voor je uit!

Landschap

Wat wil je opzeggen?

Gebruik de gratis opzegbrief

Golf