Wil je de Kampioen niet langer ontvangen? Je kunt de Kampioen opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Schrijf een beoordeling over ANWB

Beoordeel je ervaring

119 Beoordelingen

ik ben heel tevreden over de ANWB.
Ik ben altijd vriendelijk en correct geholpen, prima service.
De enige reden dat ik mijn lidmaatschap nu opzeg is, dat ik gestopt ben met autorijden.

Altijd zeer tevreden geweest! We hebben een nieuwe auto aangeschaft inclusief pechhulp.
Maar uiteindelijk nog nooit van de voordelen gebruik gemaakt met onze gouden kaart
Met vriendelijke groet Angela

Maak geen gebruik

WE HEBBEN GEEN AUTO MEER

Ik gebruikt de kaart niet meer

Overlijden

Overlijden

geen gebruik meer van gemaakt over langer tijd

Geen auto meer

Prima geregeld, zonder gedoe.

Gebruik hem niet meer

Handig en makkelijk

n.v.t

goede service

Wij maken er geen gebruik meer van omdat wij niet op vakantie gaan.

Gebruik hem niet

Te weinig gebruik

İk heb niet meer nodig,

Veel te duur!!!

lid van porsche service

Kampioen opzeggen

De Kampioen van de ANWB is het meest gelezen tijdschrift van Nederland, gevolgd door de Allerhande, Eigen Huis Magazine en Libelle. Het blad wordt al sinds 1885 voor de leden van de ANWB uitgegeven. Voor die tijd was er ook al een soort Kampioen, maar toen werd het blad uitgegeven als een soort nieuwsbrief. Inmiddels heeft elke editie een oplage van ruim 5,4 miljoen exemplaren en informeert de ANWB heel wat gezinnen over recreatie, toerisme, verkeer, vervoer en milieu.  

Inhoud Kampioen

In 2018 is de Kampioen volledig vernieuwd. De indeling van het blad was aan een opfrisser toe en een aantal rubrieken is vervangen door nieuwe rubrieken die beter passen in de tijd. Zo behandeld het blad nu niet langer ingezonden brieven van lezers in het blad, maar kunnen lezers wel de volgende rubrieken terugvinden in het blad:

  • Like! – Hierin vind je allerlei interessante berichten van andere ANWB-platformen.
  • De Uitdaging – Over zaken die je echt eens gedaan moet hebben.
  • Katja’s collage – Een gratis route om te wandelen of te fietsen in Nederland
  • Snack to go – Recepten voor lekkere en gezonde snacks

Op deze manier probeert de Kampioen relevanter te worden voor de nieuwe generatie en hoopt de Kampioen dat ze nog lang het meest gelezen magazine van Nederland mag blijven.

Kampioen opzeggen

Ieder ANWB-lid krijgt de Kampioen standaard thuisgestuurd, natuurlijk kan het zijn dat je het blad liever niet ontvangt. Als je het bijvoorbeeld niet leest of de rubrieken voor jou toch niet interessant genoeg zijn, dan kan het zijn dat je liever hebt dat de bezorging van het blad stopt. Je kunt de Kampioen opzeggen door gebruik te maken de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen je eigen gegevens in te vullen, waarna er automatisch een opzegbrief voor je gemaakt wordt. Die opzegbrief kun je helemaal gratis downloaden en zelf versturen naar de ANWB. Uiteraard kun je de verzending van de opzegbrief ook overlaten aan 123opzeggen. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij ANWB terechtkomt, zodat zij de verzending van het blad kunnen stopzetten. Zo wordt opzeggen wel heel makkelijk!