Wil jij je abonnement op Arriva opzeggen? Maak gebruik van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Arriva opzeggen

Arriva is samen met Connexxion en Qbuzz een van de grootste vervoerders van Nederland. Je vindt de (water)bussen en treinen in 10 van de 12 Nederlandse provincies. Er rijden ruim 1500 bussen, 147 treinen en 14 waterbussen door heel Nederland. Je kunt bij Arriva elke keer een nieuw kaartje kopen, maar als je vaak met het openbaar vervoer reist, dan kan dit flink in de papieren lopen. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om een abonnement te nemen op een traject, het volledige net of korting op een reis. Dit abonnement wordt elke keer verlengd en het kan dus maar zo zijn dat je het abonnement niet meer nodig hebt. In dat geval kun je het abonnement bij Arriva opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen.

Soorten Abonnementen

Twijfel je welk abonnement echt bij jou past? Arriva heeft uitgezocht welk abonnement voor welk type reiziger het meest geschikt is. Zo heb je altijd een abonnement dat past bij jouw reisbehoeftes.

Arriva Dal Korting
Het Dal Korting abonnement is vooral geschikt voor mensen die meer dan drie keer per maand reist met Arriva bussen of treinen. Tijdens die reizen moet er dan meer dan 10 kilometer afgelegd worden in de daluren. Wat de daluren zijn, verschilt per regio. Kijk dus bij jouw eigen regio om te zien of jij binnen die uren reist.

Arriva Dal Vrij
Bij het Dal Vrij Abonnement van Arriva kun reizen met alle Arriva bussen en treinen, zonder dat je hiervoor extra saldo nodig hebt. Je betaalt dan een vast bedrag per maand, ongeacht je reisgedrag. Dit abonnement is handig als meer dan drie keer per week reist en tijdens die reizen meer dan 30 kilometer aflegt in de daluren van jouw reisregio.

Arriva Altijd Korting (Scholier)
Als je niet gebonden wilt zijn aan de daluren, maar wel met korting wil reizen dan kan het Altijd Korting abonnement interessant zijn. Zeker als je meer dan drie dagen per week met het ov reist en minimaal 30 kilometer aflegt. Hoeveel korting je krijgt als scholier is verschillend in de verschillende regio’s. Voor volwassenen geldt een korting van 20 procent en voor jongeren van 12-18 jaar geldt doorgaans een korting van 40 procent.

Arriva Altijd Vrij
Wil je altijd vrij kunnen reizen, zonder vast te zitten aan de daluren? Kies in dat geval voor het Altijd Vrij abonnement. Dit abonnement is interessant als je dagelijks reist in de spits en minimaal 20 kilometer moet afleggen.

Arriva abonnement opzeggen

Heb je het Arriva abonnement niet langer nodig en wil je voortaan weer reizen op saldo? Je kunt je Arriva abonnement eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Om gebruik te maken van deze opzegbrief hoef je alleen maar je gegevens in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je deze in pdf-formaat kunt downloaden en printen. Het adres van Arriva staat bovenaan de brief en je kunt ervoor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen naar dat adres. Natuurlijk willen wij dit ook graag voor je doen. Wil je gebruikmaken van onze verzendservice, dan kun je de gewenste optie aanklikken. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij Arriva terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen. Zo makkelijk kan het opzeggen van je abonnement zijn!