Geen e-bike abonnement meer nodig? Je abonnement op e-bike to go opzeggen doe je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

E-bike to go opzeggen

Tijdelijk een e-bike nodig of geen geld om er eentje te kopen? Waarom niet een e-bike huren! E-bike to go, te herkennen aan typische groene velgen, maakt duurzaam vervoer toegankelijk voor iedereen. Met een abonnement heb je altijd de beschikking over een moderne, kwalitatieve e-bike die je zelfs kunt laten bezorgen. En bij schadegevallen wordt er zo snel mogelijk een nieuwe bij je afgeleverd.

E-bike abonnement

Dankzij een e-bike abonnement kun je snel beschikken over een robuuste elektrische fiets. Hoeveel kilometers je daarmee aflegt, is onbeperkt. Je mag dus zoveel en zover fietsen als je wilt. Met basis schadedekking heb je een e-bike to go voor 21,50 euro per week. Liever alle schade gedekt? Met allrisk dekking betaal je 26 euro per week. Een abonnement is maandelijks opzegbaar. Aanmelden is zo geregeld. Zodra jouw e-bike klaarstaat kun je ‘m ophalen bij één van de e-bike to go locaties of thuis laten bezorgen. Jouw abonnement begint pas wanneer je de fiets hebt ontvangen. Een defect melden? Dat kan eenvoudig online. Je e-bike wordt dan zo snel mogelijk omgeruild.

Over de e-bike

E-bike to go heeft een hoogwaardige elektrische fiets in huis. Ze spreken zelf van de meest robuuste e-bike die er is. Met duurzame geïntegreerde ledverlichting dat voor extra bescherming in het frame gebouwd is. Met een levensduur die vier keer langer is dan van een gewone lamp, is de verlichting ook nog eens erg energiezuinig. De tandwielaandrijving van de fiets is gemaakt van carbon en wordt ook wel de Belt Drive genoemd, die stil, schoon en duurzaam is. Ook loopt de Belt Drive altijd soepel en hoeft hij nooit gesmeerd te worden; een enorme innovatie binnen de fietsenwereld. Dankzij de anti-lekbanden kan de fiets prima tegen een stootje. Door een extra laag kan glas en andere scherp materiaal niet bij de binnenkant van de band. Een lekke band oplopen is dus verleden tijd. Ook zorgen de anti-lekbanden voor extra comfort, omdat ze schokken opvangen. Zo wordt je ritje nog soepeler én heb je extra grip tijdens het fietsen.

E-bike to go opzeggen

Heb je geen e-bike meer nodig? Of is het abonnement je toch iets te duur en wil je overstappen naar Swapfiets of Fietsabonnement.nl? Misschien heb je zelf wel een elektrische fiets gekocht. Allemaal goede redenen om e-bike to go op te zeggen. Onthoud wel dat na je opzegging nog één maandelijks facturatiemoment volgt. In de laatste maand van je abonnement kun je je e-bike gratis retourneren bij één van de e-bike to go locaties. Je kunt ‘m ook voor 30 euro laten ophalen. Opzeggen kan eenvoudig via 123opzeggen. Vul je gegevens hierboven in, zodat je persoonlijke opzegbrief kan worden opgesteld. Je kunt die zelf downloaden, afdrukken en op de post doen, maar ook alles laten verzorgen door ons. Kies in dat geval voor de verzendoptie, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw brief zo snel mogelijk bij e-bike to go op de mat ligt.