Wil je je abonnement op NS opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

NS opzeggen

Een abonnement bij de Nederlandse Spoorwegen opzeggen is bij 123opzeggen heel eenvoudig. Je kunt gebruikmaken van de opzegbrief op de pagina van jouw abonnement. Of je nu een NS Voordeelurenabonnement hebt of een Ov-jaarkaart maakt hierbij niet uit. 123opzeggen heeft opzegbrieven voor alle bedrijven en abonnementen. Mocht er een abonnement tussen zitten die we onverhoopt toch niet hebben, kun je gebruikmaken van onze algemene opzegbrief. Dan zorgen we alsnog dat de brief bij het juiste bedrijf terechtkomt.

NS abonnementen

De NS is het grootste treinbedrijf van Nederland. Zij zorgen ervoor dat Nederlanders kunnen gaan en staan waar ze willen, zonder dat ze gebruik hoeven te maken van auto’s. Een los kaartje kopen is altijd mogelijk bij NS, maar soms kan het voordeliger zijn om een abonnement te hebben. Om een abonnement te hebben die écht bij jouw reisvoorkeuren past, heeft NS een aantal abonnementen ontwikkelt. We zetten ze even voor je op een rij:

  1. Traject vrij: voor een vast bedrag per maand reis je onbeperkt reizen op een vast traject.
  2. Dal voordeel: reis met 40% korting in de daluren, het weekend en op feestdagen.
  3. Weekend vrij: reis voor een vast bedrag onbeperkt in het weekend.
  4. Dal vrij: reis voor een vast bedrag onbeperkt van 0:00 tot 6:30 uur, van 9:00 tot 16:00 uur en van 18:30 tot 24:00 uur.
  5. Altijd vrij: reis altijd onbeperkt door Nederland voor een vast bedrag per maand.
  6. Altijd voordeel: reis met 20% korting tijdens de spits en met 40 procent korting in de daluren.
  7. Kids vrij: kinderen van 4 tot en met 11 jaar reizen gratis en onbeperkt met het abonnement van een volwassene mee.
  8. OV-Fiets: Huur eenvoudig een fiets op elk NS station
  9. Voordeeluren: reis maandag tot en met vrijdag voor 6:30 uur en na 9:00 uur met 40 procent korting. Tijdens de weekenden en in juli en augustus de hele dag. Dit abonnement is niet meer verkrijgbaar.

Opzeggen bij 123opzeggen

Als een ander abonnement voor jou voordeliger is, kan het beter zijn om je oude abonnement op te zeggen. Gelukkig is dit heel simpel met 123opzeggen. Kies hierboven het abonnement waar je nu gebruik van maakt en vul je gegevens in naast de brief. Die gegevens worden automatisch in de brief geladen, waarna je ervoor kunt kiezen om de brief te downloaden en versturen. Bij adreswijzigingen kun je het beste contact opnemen met de NS klantenservice, deze is elke dag van 7.00 uur tot 23.00 bereikbaar.

Met de verzendservice van 123opzeggen regelen wij de opzeggingen van je abonnementen. Zoek je abonnement of lidmaatschap dat je wilt opzeggen op onze website. Vul hierna je persoonsgegevens in en betaal via automatische incasso. Wij regelen de rest! Zo kun je eenvoudig en snel je abonnement opzeggen.