Parkeer je niet genoeg in de steden om gebruik te maken van het abonnement bij Park-Line? Je kunt Park-Line opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Zo makkelijk kan opzeggen zijn!

Park-line opzeggen

Park-Line zag in dat het huidige systeem van parkeren soms erg omslachtig en onhandig is en daarom wilden ze graag iets nieuws bieden voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met diensten als Park-line, Yellowbrick en EasyPark wordt parkeren weer makkelijk en kun je als zakelijke klant alles eenvoudig declareren. Geen gedoe meer met bonnetjes bewaren. Je hebt alles in één eenvoudig en overzichtelijk overzicht gebundeld. Naast parkeren op straat, kun je met Park-line ook parkeren in garages en bij vliegvelden. Daarbij kun je ook eenvoudig tanken en je auto wassen met behulp van Park-Line.

Hoe werkt het parkeren?

Als je wilt parkeren met Park-line kun je dit eenvoudig regelen via de Park-Line app. Als je ergens wil staan waar betaald parkeren geldt, dan voer je eenvoudig het zonenummer in, in de app. Druk daarna op ‘start’ en het parkeren zal van start gaan. Als je weer terug komt bij de auto, druk je eenvoudig op ‘stop’ en hierdoor zal de parkeertransactie stoppen. Als de parkeercontrole plaatsvindt hoef je je hier geen zorgen over te maken. Die controle vindt plaats op basis van kenteken en ze zullen dan zien dat je betaald hebt met Park-line. Doordat je niet eerst naar het parkeerautomaat hoeft te lopen en vooraf hoeft te bedenken hoe lang je parkeert, is het gebruik van Park-line veel goedkoper. Je betaalt precies voor de tijd dat je geparkeerd staat en geen seconde meer.

Ook in parkeergarages kun je eenvoudig parkeren met Park-line. Met de parkeerkaart van Park-line open je de slagboom van ruim 500 parkeergarages in Nederland. Achteraf krijg je een overzichtelijke factuur, waarop je precies kunt zien wat je hebt uitgegeven. Je krijgt tevens korting bij Q-Park en NS P+R locaties in combinatie met je ov-chipkaart. Naast de reguliere parkeergarages kun je ook gebruikmaken van ParkBee garages. Dat zijn 120 locaties waar je goedkoop kunt parkeren. Deze manier van parkeren gaat via de app.

Hoe werkt de tankkaart?

Als je naast parkeren ook graag wil tanken met Park-line dan doe je dat eenvoudig met de speciale tankpas. Je tankt zo eenvoudig bij elk tankstation in Nederland en de rekening betaal je achteraf. Met deze tankpas kun je tevens ook gebruikmaken van de wasstraat. Als je wil tanken werkt dat als volgt: je rijdt naar het gewenste tankstation en vult de tank met de gewenste brandstof. Achteraf reken je de transactie af met de Park-line tankkaart en de persoonlijke pincode die daarbij hoort. Achteraf krijg je een maandelijkse factuur waarmee de gemaakte kosten kunnen worden betaald en eventueel gedeclareerd. De tankpas is overigens alleen aan te vragen voor zakelijke Park-line klanten.

Park-line opzeggen

Als jij op dit moment gebruikmaakt van Park-line, maar je merkt dat het eigenlijk niet uit kan, dan kun je ervoor kiezen om je Park-line abonnement op te zeggen. Het opzeggen van abonnement is vaak een hindernisbaan, maar dankzij 123opzeggen is dat niet langer het geval. Je kunt eenvoudig je gegevens invullen in de invulvelden naast de bovenstaande opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je die gratis kunt downloaden. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de brief zelf te verzenden of dit door ons te laten doen. Als je de brief zelf wil versturen heb je een postzegel en envelop nodig. Als je dit niet in huis hebt, is het soms makkelijker om de verzending aan ons over te laten. In dat geval kies je voor de verzendoptie en voor een kleine vergoeding, zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij Park-line op de mat valt. Zo kun jij gewoon opzeggen vanachter je computer en hoef je je nergens druk om te maken. Zodra de opzegbrief bij Park-line aangekomen is, is het aan hun om de opzegging te verwerken en jou een bevestiging te sturen.