ParkBee opzeggen

5 / 5 (1 beoordeling)

Wil je niet langer gebruikmaken van de ParkBee abonnement? Je kunt ParkBee opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.  

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresParkBee
Adres bedrijf
1097PP Amsterdam

, 08-08-2020

Betreft: ParkBee opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

1 Beoordeling ParkBee

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

ParkBee opzeggen

Betalen voor een parkeerplek is nooit leuk. Het maakt je uitjes of werkdag onnodig duur en dat is natuurlijk zonde. Dankzij ParkBee is parkeren nooit meer hetzelfde, omdat je kunt kiezen uit parkeergarages waar je normaal nooit kunt parkeren en voor een lager tarief! Je kunt nu ook een abonnement afsluiten bij een garage waar je dagelijks wil parkeren. Voor een vast bedrag per maand huur je dan een parkeerplek in de betreffende garage, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje.

Hoe werkt ParkBee?

Wil je graag goedkoper parkeren in een drukke stad, dan kun je vooraf een plekje reserveren in een ParkBee garage. Deze garages zijn niet commercieel en daardoor een stuk goedkoper. De parkeerplekken staan vaker leeg, omdat ze in het beheer zijn van een bedrijf en door ze te verhuren via ParkBee kunnen ze er nog wat geld voor vangen. Hierdoor zijn deze parkeergarages vaak 50 procent goedkoper dan de normale commerciële parkeergarages. Gemiddeld betaal je bij ParkBee 0,50 tot 3,25 euro per uur. Het uiteindelijke parkeerbedrag is helemaal afhankelijk van de stad. In Amsterdam is parkeren bijvoorbeeld een stuk duurder dan in Zwolle. Na je reservering rij je naar de garage en kun je met een druk op de knop de slagboom openen. Wil je iets langer parkeren dan gepland? Geen probleem, er wordt namelijk gewoon een nieuwe transactie gestart die je moet betalen voordat je de garage uitrijdt. Flexibel parkeren is hierdoor geen enkel probleem.

Parkeerapps en ParkBee

ParkBee heeft zelf geen app, maar je kunt wel gebruikmaken van andere parkeerapps. In Bijvoorbeeld Yellowbrick, Parkmobile en Park-Line kun je nu ook inchecken bij een ParkBee parkeergarage. Hier zijn vaak wel extra kosten aan verbonden van de app zelf. Het gaat hier vaak om transactiekosten die standaard zijn bij een parkeertransactie. Hoeveel je per transactie moet betalen, kun je opvragen bij de betreffende parkeerapp.

Parkeergarage abonnement ParkBee

Wil je nooit meer reserveren en altijd gegarandeerd een plekje kunnen huren? Neem dan een 7x24 abonnement bij een parkeergarage naar keuze. Als er een plek beschikbaar is, kun je die voor een vast bedrag per maand huren. Het abonnement is elke maand op te zeggen, dus je zit nooit ergens aan vast.

ParkBee abonnement opzeggen

Heb je een abonnement bij ParkBee, maar wil je hier niet langer gebruik van maken? Je kunt je abonnement bij jouw favoriete ParkBee garage eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je de opzegbrief gratis kunt downloaden als PDF-bestand. Je kunt ervoor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen naar ParkBee of dit over te laten aan 123opzeggen. Kies je voor de laatstgenoemde optie, dan kun je dit eenvoudig regelen door te kiezen voor de verzendoptie. Voor een klein bedrag zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij ParkBee terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen.