Gebruik jij je abonnement op Parkmobile niet meer en wil je ervan af? Kies voor de verzendservice van 123opzeggen. Parkmobile opzeggen kost jou zo geen moeite meer. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat de rest aan 123opzeggen over. Dankzij onze 100% opzeggarantie hoef jij je nergens zorgen over te maken. 

Parkmobile opzeggen

Tegenwoordig is het helemaal niet meer nodig om naar de parkeerautomaat te lopen. Dankzij digitaal parkeren van onder andere YellowBrick en Parkmobile kun je met een druk op de knop het parkeren activeren en ook weer stoppen. Het scheelt een hoop gedoe en dat is natuurlijk wel zo fijn. Niks is namelijk zo hinderlijk als het niet kunnen vinden van de automaat en twijfelen of het ergens betaalt parkeren is of niet. Om gebruik te maken van Parkmobile kun je kiezen uit twee verschillende manieren van parkeren.

Kosten Parkmobile

Als je kiest voor af en toe parkeren, betaal je 28 cent per parkeertransactie. Dit kan flink in de papieren lopen als je heel veel gebruikmaakt van betaalt parkeren. Voor de veel parkeerders onder ons, is er daarom het veel parkeerder abonnement. Voor een bedrag van 2,50 kun je dan onbeperkt gebruikmaken van Parkmobile en hoef je geen parkeertransactiekosten te betalen. Alle kosten die je maakt met Parkmobile krijg je vervolgens eenvoudig in een online factuur, zodat je niet per keer hoeft te betalen. Dat is ook vele malen makkelijker als je de parkeerkosten naderhand moet declareren.

Voordelen Parkmobile

Als je Parkmobile gaat gebruiken, zijn hier een hoop voordelen over te noemen. Zo heb je nooit meer parkeerstress als je gebruikmaakt van de app. Je hoeft alleen maar even te bellen, smsen of gebruik te maken van de app om te parkeren. Hierdoor hoef je nooit meer te wachten bij de parkeerautomaten en dat scheelt flink wat tijd. Bovendien ben je ook niet meer verplicht om kleingeld op zak te hebben. In deze pinwereld, is contact geld steeds zeldzamer en als je moet betalen met contant geld bij de automaat, dan kan dat voor onnodige moeilijkheden zorgen. Tot slot is het ook overbodig om een parkeerkaartje bij de voorruit te leggen. Parkeerhandhavers kunnen aan de hand van je kenteken zien dat er betaald is met Parkmobile.

Een ander groot voordeel is dat je niet vooraf hoeft te bedenken hoe lang je ongeveer op de plek gaat staan. Het is soms best lastig inschatten hoe lang je ergens bent of ergens voor nodig hebt en daardoor betaal je soms te veel en – misschien nog wel erger – te weinig! Je loopt de kans om een parkeerboete te krijgen en die zijn niet goedkoop. Doordat je Parkmobile pas uitzet als je klaar bent met parkeren, betaal je nooit te veel en nooit te weinig. Mocht je een keer vergeten Parkmobile uit te zetten, dan krijg je een handige pushmelding die je eraan herinnert.

Parkmobile opzeggen

Als jij op dit moment geen auto hebt of minder dan 9 keer per maand gebruikmaakt van betaald parkeren, is een abonnement op Parkmobile niet rendabel. In dat geval is het Parkmobile abonnement opzeggen het slimste wat je kunt doen. Je kunt nog steeds gebruikmaken van Parkmobile als je toch ergens wilt parkeren, maar je betaalt er dan niet maandelijks voor. Uiteindelijk zal dat daardoor flink in de kosten schelen. 123opzeggen weet dat opzeggen niet altijd even gemakkelijk gaat en daarom hebben wij onze opzegservice in het leven geroepen. Door gebruik te maken van de opzegbrief hierboven, kun je wel eenvoudig opzeggen. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen in de invulvelden naast de brief. Die gegevens worden automatisch in de brief daarnaast geladen, waarna je die kunt ondertekenen en opsturen naar Parkmobile. Je hebt alleen een postzegel en envelop nodig!

Toch weten wij bij 123opzeggen ook dat niet iedereen postzegels en enveloppen in huis heeft liggen. Om die reden bieden wij ook onze verzendservice aan. Wij zorgen er dan tegen een kleine vergoeding voor dat de brief bij Parkmobile op de mat valt, zodat jij die maandelijkse kosten niet meer hoeft te betalen. Zodra wij de brief verzonden hebben, is het aan Parkmobile om de brief te verwerken en jou een bevestiging te sturen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.