SMSParking opzeggen

5 / 5 (76 beoordelingen)

Maak jij niet langer gebruik van SMSParking? Je kunt je abonnement op SMSParking opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief naar SMSParking sturen, zodat zij je abonnement kunnen opzeggen. Zo makkelijk kan SMSParking opzeggen zijn!

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresSMSParking
Adres bedrijf
5680 AJ Best

, 07-08-2020

Betreft: SMSParking opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
06-nummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

76 Beoordelingen SMSParking

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Gebruik het niet

Te weinig gebruik

Nooit gebruik

Prima werkende app

Auto verkocht

Nooit gebruit

Ik ben verhuist en heb het niet meer nodig maar in gebruik was het super en makkelijk
Met vriendelijk gr roland

ik zit al een tijd bij parkmobile

Ik gebruik de app niet meer

Prima app

maak er geen gebruik van

Heb ook Parkmobile

ik wil niet betalen elke maand om deze app te gebruiken. er zijn ook gratis apps

Het is erg handig en zonder moeite, superrrrr

Sinds ik de app heb gedownload, heb ik het de scherm niet helemaal kunnen krijgen via mijn iPhone . Dus is doodzonde weg gegooid geld snap zowizo niet waarom ik geen gebruik ervan kan maken

Auto is verkocht

heb invalide kaart kan gratis parkeren op veel plaatsen

Maak er geen gebruik van

geen gebruik van de diensten

Niet meer nodig

SMSParking opzeggen

Parkeren is in steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag niet eenvoudig. Vaak moet je eindeloos zoeken naar een plekje en als je dan eenmaal iets gevonden hebt, is het parkeerautomaat zoek. Dat laatste probleem wisten Parkmobile, Yellowbrick en SMSParking op te lossen door een nieuwe manier van parkeren te introduceren. Geen eindeloze zoektochten meer of geklungel met pasjes. Je kunt je parkeertransactie nu handig starten met een sms’je of een app. 

Hoe werkt SMSParking?

Zodra je een parkeerplekje gevonden hebt, kun je op drie verschillende manieren een parkeertransactie starten. De eerste manier is via een sms. Je stuurt een sms-bericht naar 4030 met het nummer op de parkeermeter en je kenteken. Zodra je de bevestiging hebt ontvangen, is de transactie gestart. Als je klaar bent met parkeren, hoef je alleen maar een sms’je te sturen met de letter q of Q. Dit zorgt ervoor dat de transactie beëindigd is.

Als je geen parkeermeter kunt vinden, is parkeren via de app makkelijker. Die bepaald op basis van je gps-locatie waar je staat en zoekt daar de juiste meter bij. Met één druk op de knop kun je dan een transactie starten en stoppen. Ook het verlengen van de parkeertijd, kan eenvoudig met de app.

Als je liever werkt via de browser op je telefoon, computer of tablet, dan kan dat uiteraard ook. Log met je gegevens in op de site van SMSParking en vul de zonecode en het kenteken van je auto in. Zodra je op start geklikt hebt, zal de parkeertransactie beginnen en het eindigen doe je op dezelfde plek door op ‘eindigen’ te klikken.  

Wat kost SMSParking?

Uiteraard is het gebruik van SMSParking niet gratis. Je kunt wel kiezen voor twee verschillende tarieven. Tarief één is bedoeld voor mensen die vaak parkeren. Je betaalt dan een vast bedrag voor de service en nog een klein bedrag per transactie. Als je vaak betaald kun je op die manier het vaste abonnementsbedrag er wel uithalen. Parkeer je echter maar enkele keren per jaar, dan is het tarief zonder vaste abonnementskosten interessanter voor jou. Je betaalt dan wel een hoger bedrag per transactie, maar dat bedrag is wel lager dan de abonnementskosten. Het is volledig aan jou om te kiezen welk tarief het voordeligst is. De uiteindelijk gemaakte kosten krijg je achteraf op één overzichtelijke factuur. Je betaalt al je parkeerkosten dus pas achteraf.

SMSParking opzeggen        

Als jij gekozen hebt voor het vaste abonnement, dan kan het zijn dat je een keer van dit abonnement af wilt. Niet gek en daarom wil 123opzeggen dit zo makkelijk mogelijk voor je maken. Dankzij onze opzegservice hoef jij niet te zoeken naar de manier om je abonnement op te zeggen of het adres om een brief heen te sturen. Dit heeft 123opzeggen allemaal al voor je gedaan. Het enige wat je hoeft te doen, is het invullen van je gegevens. Die gegevens worden automatisch in de brief gezet, waarna je deze zelf kunt versturen naar SMSParking. De brief downloaden is helemaal gratis.

Natuurlijk snappen wij ook dat je niet altijd zin hebt om de opzegbrief zelf te versturen. Daarom bieden wij ook onze verzendservice aan. Voor een klein bedrag zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij SMSParking terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen. Zo wordt SMSParking heel eenvoudig.