Wil je TomTom Go opzeggen? Je kunt je abonnement stopzetten door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

TomTom GO opzeggen

Ondanks dat we steeds vaker Kaarten van Apple en Maps van Google gebruiken, zijn er nog altijd veel mensen die de kaarten van TomTom veel fijner vinden om te gebruiken. Met TomTom Go navigatie heb je overal toegang tot de kaarten, ook als je geen internet hebt. Hier moet je wel jaarlijks voor betalen. Wil je liever gratis navigatie gebruiken, dan kun je TomTom Go opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen.

Offline kaarten

Het fijne aan gebruikmaken van de TomTom GO navigatie app, is dat je kaarten kunt downloaden van routes die je vaak gebruikt. Hierdoor kun je ook zonder internet gebruikmaken van navigatie. Door middel van je GPS loodst de navigatie-app je zonder moeite naar de door jou gekozen bestemming. Deze bestemming moet dan wel binnen het bereik van je offline kaart te vinden zijn.

Apple Carplay en Android Auto

Als je al een entertainmentsysteem in je auto hebt, is het natuurlijk zonde om een los navigatiesysteem op je dashboard te monteren. Daarom heeft TomTom ervoor gezorgd dat het TomTom Go systeem ook beschikbaar is op Apple Carplay en Android Auto systemen. Zo kun je gemakkelijk en vertrouwd navigeren met TomTom.

Actuele verkeersinformatie

Gebruik je het systeem online, dan ontvang je gelijk de meest actuele verkeersinformatie. Zo kom je nooit vaker dan strikt noodzakelijk in een file terecht en voorkom je vervelende enveloppen van het CJIB op je deurmat.

Geen reclames

Nu vraag je je misschien af, waarom je voor TomTom Go zou kiezen als AmiGo gratis is. Het grote voordeel van het TomTom Go Systeem, is dat je het volledig zonder reclames kunt gebruiken. Dit wordt door veel mensen als irritant ervaren, dus wellicht is het dat jaarlijkse bedrag dan wel waard.

TomTom Go opzeggen

Is het allemaal net niet genoeg voor je en wil je liever een gratis navigatie app gebruiken, dan kun je TomTom Go eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je eigen gegevens in de velden in te vullen, waarna dit automatisch in de opzegbrief verwerkt wordt. De opzegbrief is nu klaar voor gebruik en je kunt ‘m helemaal gratis downloaden. Wil je dat wij de opzegbrief voor je versturen naar TomTom, kies dan voor één van de verzendopties. Voor een kleine vergoeding, passend bij de verzending, zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij TomTom terechtkomt. Wel zo eenvoudig!