Wil jij niet langer verzekerd zijn bij Aegon, maar kiezen voor één van de concurrenten? Aegon opzeggen doe je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen je gegevens maar in te vullen en te kiezen voor de verzendoptie. 123opzeggen zal ervoor zorgen dat de opzegbrief bij Aegon terechtkomt, zodat zij jouw opzegging kunnen verwerken. 

Aegon Huisdierenverzekering opzeggen

Je hond of kat hoort bij je gezin. Steeds meer mensen zien dit zo en het zou om die reden ook vreselijk zijn als er zorg nodig is om je huisdier bij je te houden en je dit niet kon betalen. Daarom zijn er tegenwoordig huisdierenverzekeringen. De zorg van je trouwe viervoeter is dan in ieder geval gedekt, zodat je niet zelf de volle kosten hoeft te dragen. Je kunt kiezen of je de verzekering afsluit bij Aegon, Reaal, Ohra of Petplan. Elk van deze verzekeringen heeft eigen dekkingen en het is dus best lastig om uit te zoeken welke het beste bij jou en je dier past.

Dekking Aegon huisdierenverzekering

Bij Aegon heb je een standaard ziektekostenverzekering voor je huisdier. Hierbij zijn kosten van de dierenarts gedekt. Je kunt bijvoorbeeld een operatie laten uitvoeren als je huisdier dit nodig heeft. Kosten tot 750 euro kun je eenvoudig achteraf declareren. Voor kosten die hoger zijn dan die prijs, zul je vooraf toestemming moeten vragen. Op die manier weet je zeker dat het gedekt wordt als dit nodig is.

Naast de basiszorgverzekering, kun je de verzekering nog uitbreiden met de modules crematie en reis. Bij de Crematiemodule zijn de kosten van het vervoeren van het huisdier naar het crematorium en de crematie zelf gedekt tot 150 euro. Bij de module reis hoef je ook niet bang te zijn dat je veel moet betalen als je kat of hond naar het buitenland gaat. Met deze module is je kat of hond tot 1.000 euro gedekt.

Voordelen huisdierenverzekering

Steeds meer mensen kiezen voor een huisdierenverzekering, omdat geen risico loopt op onverwacht hoge kosten. Alle katten- en hondenrassen zijn bij Aegon welkom en kunnen verzekerd worden. Je kunt bovendien zelf bepalen naar welke dierenarts je je huisdier brengt. Je bent dus niet afhankelijk van de keuzes van de verzekeraar.

Een nadeel van de verzekering bij Aegon is dat de premie ieder jaar hoger wordt. De verzekeraar bepaalt ieder jaar de hoogte van de premie op basis van het ras en de leeftijd van het huisdier. Ook als je in een later stadium bepaalt dat je je huisdier wil laten verzekeren, kom je soms van een koude kermis thuis. Je kunt honden boven de 8 jaar bijvoorbeeld niet verzekeren. Ook aandoeningen uit het verleden zijn niet meeverzekerd.

Aegon opzeggen

Heb jij niet langer een huisdier, of wil je overstappen naar één van de concurrenten, dan kun je opzeggen. Je kunt natuurlijk zelf contact opnemen met Aegon, maar je hebt dan kans dat je lang in de wachtrij moet staan en dat je vervolgens een overtuigende verkoper aan de lijn krijgt. Dat is natuurlijk niet waar je op zit te wachten en daarom biedt 123opzeggen een laagdrempelige manier om je verzekering op te zeggen. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Deze gegevens worden vervolgens automatisch in de opzegbrief geladen, waarna jij deze gratis kunt printen en verzenden. We snappen het echter ook als dit je te veel werk lijkt en daarom bieden wij ook een verzendservice aan. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij Aegon terechtkomt en jij er dus geen omkijken meer naar hebt. Zo makkelijk kan opzeggen zijn!