Wil je niet langer verzekerd zijn bij Aegon? Je kunt je verzekering bij Aegon opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Aegon opzeggen

Aegon is de grootste verzekeraar van Nederland. Het bedrijf bestaat met de huidige naam sinds 1983, maar de oorsprong van het bedrijf dateert ver voor die tijd. In 1844 ontstond namelijk het bedrijf Memento Mori, die zeg specialiseerde in begrafenis- en weduwefondsen, levensverzekeringen, schadeverzekeringen en andere diensten. Later werd door verschillende fusies Aegon geboren. Wie denkt dat Aegon alleen actief is in Nederland, heeft het mis. Tegenwoordig is Aegon actief in meer dan twintig landen in Amerika, Europa en Azië. Met ruim 47 miljoen klanten en 30.000 medewerkers is Aegon wereldwijd en grote speler op het gebied financiële dienstverlening.

Toch kwam het bedrijf wel in zwaar weer tijdens de kredietcrisis van 2008. Aegon kreeg van de overheid een flinke kapitaalinjectie om het hoofd boven water te houden. Vanaf 2011 staat het bedrijf weer op eigen benen. Sinds die tijd heeft Aegon niet stilgezeten. Dochteronderneming Knab werd namelijk opgericht. Knab is een bank die volledig online opereert en dus geen fysieke kantoren heeft. Toch ging het niet altijd voor de wind met Knab. In 2012 is er veel kritiek geweest op de prijsstelling van de bank. Onder meer de Consumentenbond en De Telegraaf vielen over de hoge kosten van een betaalrekening bij de bank. Het bedrijf zelf stelde dat dit normale prijzen waren, maar dat zij geen verborgen kosten hanteerden zoals andere banken dat wel doen.

Sponsoring

Naast financiën is Aegon ook fan van verschillende sporten. Zo was het bedrijf 25 jaar hoofdsponsor van de Nederlandse schaatssport. Van 2008 tot 2014 was de verzekeraar ook hoofdsponsor van AFC Ajax en sponsorde het bedrijf de Olympische Spelen in Rio de Janeiro van 2016. Er is dus wel te stellen dat Aegon dol is op sport en hier graag wat geld voor over heeft.

Verzekeringen

Aegon wil je graag goed verzekeren, maar soms is het best lastig vast te stellen welke verzekeringen je nodig hebt. Om je een handje te helpen heeft Aegon het Woon- & VrijeTijdpakket. In dat pakket zitten alle verzekeringen die je nodig hebt om je huis en gezin te verzekeren. Je krijgt alles in een handig overzicht en hebt zo alle verzekeringen die je nodig hebt, zoals:

Alle leden van het gezin hebben deze verzekering, ook al ze gaan studeren. Heel handig. Je kunt natuurlijk ook al deze verzekeringen apart afsluiten. Naast de bovenstaande verzekeringen, kun je ook een huisdieren-, auto-, arbeidsongeschiktheid-, overlijdensrisico- en een ongevallenverzekering afsluiten bij de verzekeraar.

Hypotheek en beleggen

Naast de verzekeringen, kun je bij Aegon ook een hypotheek afsluiten en sparen voor je pensioen. Het is natuurlijk heel belangrijk dat je deze zaken goed geregeld hebt, zodat je je leven comfortabel kunt leiden. Of je nu een spaarrekening wil openen voor later of voor nu, het kan allemaal. Ook als je je spaargeld wil beleggen kun je bij Aegon aankloppen. De experts staan graag voor je klaar om het hoogst haalbare rendement voor je te halen. Zo haal je nog meer uit je spaargeld.

Aegon opzeggen

Veel consumenten gebruiken de diensten van Aegon, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je ergens anders goedkoper uit bent. Als dat het geval is, dan is overstappen helemaal geen slecht idee. Je moet ook wel aan je eigen financiën denken. Aegon opzeggen is gelukkig eenvoudig met de opzegservice van 123opzeggen. Wij bieden een groot scala aan opzegbrieven aan die jou erbij helpen om snel van overbodige of te dure verzekeringen af te komen. Kies hierboven de verzekering die jij bij Aegon hebt lopen en vul je gegevens in de vakken in. Die gegevens worden nu automatisch in de brief geladen, waardoor die voldoet aan de wettelijke eisen. Bij 123opzeggen geven we je graag keuzes. Je kunt bij ons kiezen voor de gratis opzegservice of voor de verzendservice. Bij de gratis opzegservice kun je de brief zelf downloaden, printen en versturen. Je hebt dus alleen een postzegel nodig. Mocht je geen postzegel in huis hebben, of geen zin hebben om naar de brievenbus te lopen, biedt 123opzeggen ook een verzendservice. Wij zorgen er daarbij tegen een kleine vergoeding voor dat de brief bij Aegon op de mat valt. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken en zult een bevestiging krijgen van Aegon zodra de opzegging verwerkt is. Heb je andere verzekeringen die je op wilt zeggen? Bij 123opzeggen is alles eenvoudig opzegbaar. Mocht jouw verzekering er niet tussen staan, kun je gebruikmaken van onze algemene opzegbrief. Wij zorgen er dan voor dat de opzegbrief op de juiste plek terecht komt.