Heb je geen auto meer of ben je op zoek naar een andere verzekering? Allianz Direct opzeggen regel je snel met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Zo makkelijk kun je je autoverzekering opzeggen bij 123opzeggen. 

Schrijf een beoordeling over Allianz Direct

Beoordeel je ervaring

41 Beoordelingen

Ik heb andere verzekering dit vindt ik goed.

Ik heb mijn auto verkocht en ik koop niet ook een andere auto daarom wil ik graag mijn auto verzekering stopzetten .

perfect het werd tijd om na bijna 60 jaar rij evaring er mee uit te scheiden

Auto op kenteken is geschorst.

auto gaat naar dochter

Want ik heb verkocht de auto

Ga naar de anwb vanwege 24 uurs service

Auto verkocht

Slechte service!

Prima verzekering

Jammer wanneer je met een lege accu staat en er gezegd wordt dat dit niet onder je verzekering valt en ik een garagebedrijf moet bellen. Wij zijn op leeftijd en hadden op meer service gerekend.

De auto is verkocht

Oversluiten verzekering

Ik heb al een andere ANWB-verzekering

ik heb mijn auto verkocht

Goed geregeld

de reden dat ik opzeg is dat de premie fors is verhoogd,

hello;
ik heb auto verkocht sindes 16-08-2019

Auto verkocht

auto verkocht

Allianz Direct opzeggen

Allianz Direct is een dochteronderneming van Allianz, een van de grootste verzekeringen ter wereld. In eerste instantie heette Allianz Direct, Allsecur. Deze dochteronderneming werd in 2008 opgericht, omdat er veel vraag was naar een verzekeraar zonder poespas, maar met een goede service. De verzekeraar wil daarom goede service bieden voor een scherpe prijs, die uitblinkt in zijn eenvoud. Het unieke aan Allianz Direct is dat ze werken zonder eigen risico, zonder dat jij daar extra voor hoeft te betalen. Juist dat is de reden dat veel mensen blijven kiezen voor de verzekeraar.

Verzekeringen van Allianz Direct

Je kunt bij Allianz Direct verschillende soorten verzekeringen afsluiten. De meest bekende van de verzekeraar is de autoverzekering. Door leuke reclamespotjes op televisie, trekt dit veel mensen naar de verzekeraar. Je kunt kiezen uit een WA, beperkt Casco en Allrisk verzekering. Al deze verzekeringen zijn standaard zonder eigen risico en daarom zijn er geen verstopte kosten als je wel schade hebt. Tegenwoordig is Allianz Direct niet alleen meer een autoverzekeraar. Ze bieden ook verzekeringen voor inboedel, opstal en aansprakelijkheid. Ook hier hanteren ze geen eigen risico.

Allianz Direct opzeggen

Bij Allianz Direct kun je je verzekering op elk moment opzeggen. Je bent niet verbonden aan een opzegtermijn. Je kunt een verzekering van Allianz Direct opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Het gebruik van een dergelijke opzegbrief is volledig gratis. Je kunt eenvoudig je gegevens hierboven invullen, waarna je de brief kunt downloaden, printen en versturen. Het adres van Allianz Direct hebben we alvast bovenaan de brief gezet. Dat scheelt jou weer een hoop zoekwerk.

Verzendservice

Als je liever niet de deur uit gaat om Allianz Direct op te zeggen, kun je gebruikmaken van onze handige verzendservice. Je kiest voor de verzending en na de betaling, zorgen wij dat de brief bij Allianz Direct op de mat valt. Door die optie aan te vinken, hoef jij niet naar het postkantoor om postzegels te halen en de brief op de bus te doen. Dat scheelt een hoop tijd en poespas en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Ander abonnement of contract opzeggen?

Naast verzekeringen, kun je bij 123opzeggen ook goede doelen, loterijen en politieke partijen opzeggen. Elk instantie heeft z’n eigen unieke opzegbrief, zodat je altijd de benodigde informatie invult en de opzegging goed verwerkt kan worden. Abonnementen opzeggen met 123opzeggen.nl is de makkelijkste manier om van je overbodige abonnement af te komen.