AnderZorg opzeggen

4.5 / 5 (2 beoordelingen)

Op zoek naar een andere zorgverzekering? Anderzorg opzeggen doe je met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Zo doe je opzeggen makkelijk en snel. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresAnderZorg
Adres bedrijf
7500 BD Enschede

, 29-09-2020

Betreft: AnderZorg opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn polis per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Polisnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2 Beoordelingen AnderZorg

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Verhuisd naar het buitenland

Anderzorg opzeggen

Veel grote zorgverzekeraars hebben een aantal kleinere zorgverzekeraars onder zich. Zo heeft Achmea Zilveren Kruis en hoort Just bij CZ. Menzis heeft ook een kleine zorgverzekering, genaamd Anderzorg. Het verschil tussen Menzis zelf en Anderzorg is dat je bij deze verzekeraar alles online moet regelen. Zo is er weinig mankracht nodig is om de zorgverzekering werkend te houden. Doordat de kosten laag gehouden kunnen worden, betaal je een lagere premie.

#deleven

Anderzorg wil graag de zorgverzekering voor jonge mensen zijn en daarom begonnen ze met de marketingcampagne #deleven. De inspiratie voor deze campagne is het nummer van rapper sjef met dezelfde naam. Het gaat er hierbij om alles wat het leven mooi maakt. Anderzorg wil mensen ontzorgen, zodat ze alles uit het leven kunnen halen.

Zorgverzekering Anderzorg

Met een basiszorgverzekering bij Anderzorg krijg je dezelfde zorg als andere klanten van Menzis. Je mag kiezen waar je zorg krijgt, omdat alle ziekenhuizen en huisartsen vergoed worden. Daarbij kun je alles handig regelen in een app en mag je meedoen aan SamenGezond. Dit is een app die je helpt bij gezonder leven. Zo krijg je online coaching en weekdoelen, waarmee je punten kunt verdienen. Die punten kun je verzilveren in de webshop van Anderzorg.

Aanvullende verzekeringen

Als je naast de basisverzekering ook nog andere aanvullende verzekeringen wil, dan kan dit met verschillende modules bij Anderzorg:

  • Fysio (6 behandelingen)
  • Tand (75% tot €250,- euro of 75% tot €500,- euro)
  • Buitenland en tandongeval (spoedeisende hulp in het buitenland en na een tandongeval)

Eigen risico

Als je graag korting wil op je zorgverzekering, dan kun je bij Anderzorg kiezen voor een hoger eigen risico. Dit is vooral interessant als je bijna nooit iets mankeert en dus nooit zorg afneemt. Je kunt je eigen risico verhogen tot €885,- euro per jaar. Dit houdt in dat je dit bedrag zelf moet betalen als er wel iets van zorg nodig is. Het standaard eigen risico staat altijd op €385,- euro. De maandelijkse korting kan door het ophogen van je eigen risico oplopen tot €25,- euro

Anderzorg opzeggen

Wil je graag overstappen naar een andere zorgverzekeraar of wil je Anderzorg opzeggen omdat je naar het buitenland verhuist en dus geen Nederlandse zorgverzekering meer nodig hebt? Je kunt Anderzorg opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Om gebruik te maken van de opzegbrief, hoef je alleen maar je gegevens in de bovenstaande brief in te vullen. Er wordt dan automatisch een opzegbrief voor je gemaakt, waarna je deze zelf op de post kunt doen. Het downloaden van de brief kost namelijk niets. Als je liever hebt dat wij de opzegbrief voor je verzenden, dan kun je kiezen voor de verzendoptie. We zorgen er dan voor dat de opzegbrief bij Anderzorg komt, zodat zij je verzekering kunnen opzeggen. Zo wordt opzeggen je snel en makkelijk gemaakt.