Op zoek naar een andere zorgverzekering? Anderzorg opzeggen doe je met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Zo doe je opzeggen makkelijk en snel. 

Anderzorg opzeggen

Veel grote zorgverzekeraars hebben een aantal kleinere zorgverzekeraars onder zich. Zo heeft Achmea Zilveren Kruis en hoort Just bij CZ. Menzis heeft ook een kleine zorgverzekering, genaamd Anderzorg. Het verschil tussen Menzis zelf en Anderzorg is dat je bij deze verzekeraar alles online moet regelen. Zo is er weinig mankracht nodig is om de zorgverzekering werkend te houden. Doordat de kosten laag gehouden kunnen worden, betaal je een lagere premie.

#deleven

Anderzorg wil graag de zorgverzekering voor jonge mensen zijn en daarom begonnen ze met de marketingcampagne #deleven. De inspiratie voor deze campagne is het nummer van rapper sjef met dezelfde naam. Het gaat er hierbij om alles wat het leven mooi maakt. Anderzorg wil mensen ontzorgen, zodat ze alles uit het leven kunnen halen.

Zorgverzekering Anderzorg

Met een basiszorgverzekering bij Anderzorg krijg je dezelfde zorg als andere klanten van Menzis. Je mag kiezen waar je zorg krijgt, omdat alle ziekenhuizen en huisartsen vergoed worden. Daarbij kun je alles handig regelen in een app en mag je meedoen aan SamenGezond. Dit is een app die je helpt bij gezonder leven. Zo krijg je online coaching en weekdoelen, waarmee je punten kunt verdienen. Die punten kun je verzilveren in de webshop van Anderzorg.

Aanvullende verzekeringen

Als je naast de basisverzekering ook nog andere aanvullende verzekeringen wil, dan kan dit met verschillende modules bij Anderzorg:

  • Fysio (6 behandelingen)
  • Tand (75% tot €250,- euro of 75% tot €500,- euro)
  • Buitenland en tandongeval (spoedeisende hulp in het buitenland en na een tandongeval)

Eigen risico

Als je graag korting wil op je zorgverzekering, dan kun je bij Anderzorg kiezen voor een hoger eigen risico. Dit is vooral interessant als je bijna nooit iets mankeert en dus nooit zorg afneemt. Je kunt je eigen risico verhogen tot €885,- euro per jaar. Dit houdt in dat je dit bedrag zelf moet betalen als er wel iets van zorg nodig is. Het standaard eigen risico staat altijd op €385,- euro. De maandelijkse korting kan door het ophogen van je eigen risico oplopen tot €25,- euro

Anderzorg opzeggen

Wil je graag overstappen naar een andere zorgverzekeraar of wil je Anderzorg opzeggen omdat je naar het buitenland verhuist en dus geen Nederlandse zorgverzekering meer nodig hebt? Je kunt Anderzorg opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Om gebruik te maken van de opzegbrief, hoef je alleen maar je gegevens in de bovenstaande brief in te vullen. Er wordt dan automatisch een opzegbrief voor je gemaakt, waarna je deze zelf op de post kunt doen. Het downloaden van de brief kost namelijk niets. Als je liever hebt dat wij de opzegbrief voor je verzenden, dan kun je kiezen voor de verzendoptie. We zorgen er dan voor dat de opzegbrief bij Anderzorg komt, zodat zij je verzekering kunnen opzeggen. Zo wordt opzeggen je snel en makkelijk gemaakt.