Wil je de polis van ANWB Verzekering opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar ANWB Verzekering als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

ANWB verzekering opzeggen 

Met meer dan 4 miljoen leden is de ANWB de grootste vereniging van Nederland. Al deze leden krijgen ook het tijdschrift Kampioen, wat daardoor ook het grootste tijdschrift is van Nederland. De ANWB werd op 1 juli 1883 opgericht door de Haarlemse Vélocipèdeclubs. De club telde toen maar 200 leden. De bond was er toen vooral op gericht om recreatief fietsen te bevorderen. Ze streden voor fietspaden en het plaatsen van wegwijzers. Aan het einde van de negentiende eeuw ging de bond zich bezighouden met veel meer dan alleen maar fietsers.

De bond heeft heel veel werkzaamheden. Zo verkopen ze allerlei verzekeringen. Denk hierbij aan:

  • Autoverzekeringen
  • Reisverzekeringen
  • Verzekeringen voor boot, fiets, auto, caravan, fiets en scooter
  • Woonverzekeringen

Als je al lid bent van de bond, dan krijg je op elke verzekering een korting van vijf procent. Dat is handig meegenomen.

Trek erop uit met de ANWB

Natuurlijk staat de ANWB ook bekend om de wegenwacht en de alarmcentrale. Automobilisten kunnen altijd rekenen op de hulp van de bond als ze onverwacht langs de weg komen te staan en de auto niet meer wil starten. Je kunt de ANWB heel makkelijk via de app inschakelen en ze helpen je dan zo snel mogelijk weer weg. Mocht de auto niet op locatie te repareren zijn, dan zorgen ze dat je veilig bij de garage aankomt.
Ook voor vakanties kun je terecht bij de bond. Ze verkopen en beoordelen elk jaar honderden bestemmingen. Ook heeft de bond haar eigen keurmerk. Elk jaar gaan ervaren kampeerders met een opleiding van de ANWB op pad om campings te inspecteren. Ze beoordelen de campings met een aantal sterren. Met vijf sterren kan de camping benoemd worden tot ‘top camping’. Zo weet je als kampeerder altijd waar je aan toe bent. Als de camping zo’n keurmerk heeft, dan weet je dat je goed zit.

Ook kun je hele leuke dagjes uit boeken bij de bond. Als je ANWB-lid bent, kun je deze uitjes met korting boeken en zo worden die uitjes opeens een stuk aantrekkelijker. Denk hierbij aan een dagje dierentuin of ga eens naar een musical. Het kan allemaal. Naast dit soort activiteiten kun je ook fietsroutes plannen of een wandelroute uitstippelen. Zo kun jij heerlijk genieten van de natuur en het kost helemaal niks! Een goede uitrusting is dan wel essentieel en raad eens: die hebben ze ook! Je kunt in de ANWB-webshop allerlei producten kopen. Van wandelschoenen tot paraplu’s en sneeuwkettingen. Alles wat je nodig hebt is tegen aantrekkelijke prijzen te krijgen. Zo ga jij altijd voorbereid op pad. Als ANWB-lid krijg je korting op bijna alle producten in de webshop.

ANWB gratis opzeggen

Wil jij je ANWB reisverzekering, ANWB fietverzekering of lidmaatschap toch graag opzeggen? 123Opzeggen helpt je ermee! Het is niet altijd even makkelijk om je lidmaatschap op te zeggen. Je moet goed zoeken hoe je moet opzeggen en wij nemen je die zoektocht uit handen. Maak bij 123Opzeggen.nl heel gemakkelijk en kosteloos een opzegbrief, waarin alle essentiële informatie genoemd staat. Zo weet je zeker dat het opzeggen goed gaat. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is het printen van de brief, om ‘m vervolgens te verzenden naar het juiste adres.

Verzendservice

Als je het hele proces liever volledig uit handen geeft, kan dit ook. 123Opzeggen zorgt dan tegen een kleine vergoeding dat het abonnement opgezegd wordt. Jij hoeft alleen de benodigde informatie in te vullen en de rest regelen wij. De brief komt op de mat bij de ANWB en jij hoeft alleen maar te wachten tot zij jou een bevestiging toezenden. Makkelijker wordt het niet!

Contactgegevens ANWB

Het adres van het hoofdkantoor van de ANWB is:

Wassenaarseweg 220
2596 EC Den Haag

Het correspondentieadres is:

Postbus 93200
2509 BA Den Haag

Je kunt telefonisch contact opnemen met het Leden Service Center. Telefoonnummer: 088 - 2692222.