Wil je niet langer een Ardanta uitvaartverzekering? Je kunt je verzekering bij Ardanta opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Ardanta opzeggen

Ardanta is een uitvaartverzekeraar die onderdeel uitmaakt van ASR. Je kunt hier verschillende uitvaartverzekeringen afsluiten die precies aansluiten bij jouw wensen. Zo weet je zeker dat er later geld is om je uitvaart te kunnen bekostigen en hoeven jij en je familie je hier geen zorgen meer over te maken. Zo kunnen zij zich later focussen op het rouwproces en komt hier niet de stress van de kosten voor de uitvaart bij.

Soorten uitvaartverzekeringen

Bij Ardanta kun je kiezen uit drie soorten verzekeringen die elk eigen eigenschappen hebben. Zo kun je kiezen voor het Geld Garant Uitvaartplan. Bij dit plan ontvangen nabestaanden geld dat ze moeten gebruiken voor het betalen van de uitvaartverzorger. Wil je liever niet dat je nabestaanden dit ontvangen, maar dat dit rechtstreeks naar de uitvaartverzorger gaat? Kies dan voor het Geld Geregeld Uitvaartplan. Je nabestaanden worden in dat geval niet geconfronteerd met de rekening. Wil je verzekerd zijn van een vast pakket, ongeacht de kosten? Het Zorg Garant Uitvaartplan verzekert je van een vast pakket wat de uitvaartverzorger zal moeten regelen. Ook bij dit plan zien de nabestaanden de uiteindelijke rekening niet.

Advies van Ardanta

Als je twijfelt of een uitvaartverzekering bij je past, kan het fijn zijn om advies in te winnen. Ardanta geeft dit advies als je dit graag wilt. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Deze kosten worden verrekend in de premie, dus dit hoef je niet apart nog te betalen. Wil je een Geld Garant Uitvaartplan, dan kun je deze zonde advies afsluiten.

Ardanta uitvaartverzekering opzeggen

Is jouw financiële situatie veranderd en denk je dat je de kosten voor een uitvaart zelf wel kan dragen of wil je je verzekeren bij een andere uitvaartverzekeraar? Je kunt je uitvaartverzekering opzeggen. Hier zijn vaak wel kosten aan verbonden. Ardanta zal je hierover informeren. Wil je handig opzeggen, zonder dat je hoeft te bellen? Gebruik de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je deze helemaal gratis kunt downloaden. Je kunt ervoor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen of om dit over te laten aan 123opzeggen. Kies je voor de laatste optie, dan vragen we hier een kleine vergoeding voor. In ruil daarvoor zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij Ardanta terechtkomt, zodat zij jouw verzekering kunnen opzeggen.