Wil je niet langer verzekerd zijn bij ASR? Je kunt je verzekering bij ASR opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

ASR Opzeggen

ASR Nederland staat in de top 5 van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Al in 1720 verkocht het bedrijf de eerste verzekering. Het is daarom ook niet zo gek dat de Nederlanders zoveel vertrouwen hebben in de verzekeraar. Ze helpen ze al meer dan 300 jaar bij schade en ziekte en als het aan hun ligt blijven ze dit doen. Uiteraard kan het zijn dat je zelf op zoek bent naar een andere verzekeraar. Het kan natuurlijk voorkomen dat iemand anders een betere premie kan bieden en je moet ook aan je eigen portemonnee denken. Gelukkig kan je eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen.

Bekende merken van ASR

De naamsbekendheid van ASR is groot, je kunt bijna niemand tegenkomen die niet bekend is met de verzekeraar. Toch kan het zijn dat je indirect verzekerd bent bij ASR. Wat maar weinig mensen weten, is dat grote merken zoals Ditzo, De Amersfoortse, Ardanta en Europeesche Verzekeringen ook bij de ASR verzekeringsgroep horen. Het kan dus maar zo dat je stiekem zelf ook al een verzekering hebt lopen bij ASR. Wil je een van die verzekeringen opzeggen, dan kan dat ook via 123opzeggen. Ga dan naar de opzegbrief horende bij dat merk. Zo weet je zeker dat je opzegbrief op de juiste plek terechtkomt.

Woekerpolisaffaire

ASR heeft in 2011 een flinke strop gekregen nadat bekend werd via Tros Radar dat mensen die beleggingsverzekeringen hadden bij ASR en dochterondernemingen van ASR, te maken hebben gehad met woekerpolissen. Tienduizenden gedupeerden spanden een rechtszaak aan en zij kregen samen een schikking van 780 miljoen euro. Dit was heftig voor de verzekeraar en ook het consumentenvertrouwen zakte in die tijd weg. Dit kon de verzekeraar gelukkig weer opbouwen en sinds 2015 gaat het de verzekeraar weer voor de wind.

Sponsoring

Van 1991 tot 2013 was ASR de hoofdsponsor van voetbalclub Feyenoord. Het laatste halfjaar deed de verzekeraar hun plek op het shirt cadeau aan Diergaarde Blijdorp, omdat de dierentuin in zwaar weer verkeerde en zo meer bezoekers kon trekken. Dit was het begin van een nieuwe tijd, waarin ASR mensen wil helpen. De Andere Spelen en de Andere Tour werden bedacht en hierbij werden kinderen en senioren in het zonnetje gezet. Kinderen bewegen steeds minder en dankzij De Andere Spelen worden ze gestimuleerd om nieuwe sporten te proberen, zodat ze meer gaan bewegen.

Bij de Andere Tour staat de oudere Nederlander centraal. Er wordt vaak gedacht dat mensen boven de zestig niet meer actief kunnen zijn en dit beeld wilde ASR graag veranderen. 42 ouderen reden alle 21 etappes van de Tour de France om te laten zien dat vitaal ouder worden kan. De oudste deelnemer was zelfs 87 jaar oud. Op die manier probeert ASR een nuttige en positieve rol in te nemen binnen de samenleving.

Soorten verzekeringen ASR

Veruit de meeste verzekeringen van ASR worden afgesloten via een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Je kunt hierdoor bijna nooit rechtstreeks een verzekering afsluiten bij ASR. Dit doen ze zodat mensen altijd een verzekering krijgen die bij hun past. Verzekeringen die ASR aanbiedt zijn bijvoorbeeld:

ASR verzekering opzeggen

Heb jij op dit moment een ASR verzekering, maar wil je toch overstappen naar een andere aanbieder? Je kunt je verzekering eenvoudig opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Kies hierboven de opzegbrief die bij jouw verzekering hoort en vul op die pagina je gegevens in. Er wordt dan automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Je kunt die brief nu zelf downloaden en versturen naar ASR. Dit is helemaal gratis. Uiteraard snappen we ook dat je niet altijd zin hebt om de opzegbrief zelf op te sturen. Wil je liever dat 123opzeggen dit voor je regelt, dan kun je gebruikmaken van onze verzendservice. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij ASR terechtkomt. Zo kost het opzeggen van je verzekering voor jou helemaal geen moeite meer.