Wil je jouw polis van Baloise Insurance stopzetten? Je kunt je verzekering bij Baloise opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Baloise opzeggen

Baloise Insurance wil een veiligere wereld creëren. Het motto van de autoverzekeraar is dan ook “Making you safer”. Veilige weggebruikers worden beloond met de hoge kortingen, tot wel 90 procent bij tien schadevrije jaren. Als je veiliger rijdt, krijg je dus meer korting. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de korting op je autoverzekering. Wil je toch jouw autoverzekering opzeggen? Gebruik onze unieke opzegbrief om dit snel en eenvoudig te regelen.

Overstappen van autoverzekering

Heb je op dit moment een autoverzekering bij een andere verzekeraar? De overstap van Allianz Direct, Univé of FBTO naar Baloise is zo gemaakt. Overstappen kan eenvoudig en kost niets. In nog geen vijf minuten kun je zelf online je nieuwe autoverzekering afsluiten. Ook schade melden kan online. Bij ongevallen of schadeclaims komt Baloise direct in actie en om alles snel af te handelen. Standaard wordt een schadeverzekering inzittenden geboden van 100.000 euro en verhaalsbijstandsverzekering bij blikschade en letselschade.

Soorten autoverzekeringen

Een WA-verzekering is voor iedereen wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die je veroorzaakt aan anderen. Baloise betaalt tot 2.500.000 euro voor schade aan andermans auto of spullen. Als iemand gewond raakt of overlijdt door jouw schuld, betalen ze maximaal 6.250.000 euro. Je kunt je verzekering ook aanvullen met beperkt casco of volledig casco, waarmee je uitgebreider verzekerd bent.

Kies je voor ‘Beperkt casco’? Dan verzeker je jezelf voor:

 • schade aan anderen
 • rechtsbijstand
 • inbraak en diefstal
 • brand en storm
 • ruitschade
 • aanrijding met dieren

Daarbovenop biedt het ‘Volledig casco’-pakket:

 • pechhulp
 • zelf veroorzaakte schade
 • schade tijdens parkeren
 • vandalisme
 • aanschafwaarde auto
 • nieuwwaarde auto

Welke autoverzekering past bij jou?

Welke verzekering jij kiest, zal afhangen van jouw auto en je wensen. Over het algemeen geldt dat oudere auto’s, minder uitgebreide verzekering nodig hebben. Bepaal daarom eerst de waarde van je auto en kijk kritisch naar je rijgedrag. Het aantal jaren dat je schadevrij rijdt, bepaalt namelijk hoeveel korting je krijgt. Gemiddeld kiezen klanten van Baloise met een auto van zes jaar of jonger het Volledig casco-pakket. Na zes jaar zal de waarde van de auto gedaald zijn en kiest men eerder voor Beperkt casco. Heb je een auto die elf jaar of ouder is? Dan kun je het beste voor alleen WA gaan.

Persoonlijke wensen

Iedere verzekering kan ook jouw persoonlijke wensen worden aangepast. Je kunt een bedrag voor het eigen risico afspreken, zodat je een nog lagere premie betaalt. Als je pech krijgt, heb je vaak recht op gratis pechhulp. Baloise zorgt dat jij en eventuele passagiers thuis worden gebracht en de auto naar een erkende garage. Hoe de pechhulp eruitziet, hangt af van welke verzekering je hebt. Heb je een trekhaak of andere accessoires? Extra’s die niet bij de standaarduitvoering horen kun je gewoon meeverzekeren. Premie betaal je over de totale waarde van de auto. Ook kun je je pakket nog aanvullen met extra verzekeringen, zoals een ongevallen-inzittenden verzekering, schadeverzekering voor inzittenden of rechtsbijstandverzekering.

Baloise opzeggen

Wil je jouw polis bij Baloise opzeggen? Dat kan als je jouw auto verkoopt of wilt overstappen naar een andere verzekeraar. Doe dit vlak voordat je eerste verzekeringsjaar is afgelopen. Geef minimaal één dag voor de einddatum van je contract door dat je wilt stoppen. Is jouw contract meer dan een jaar oud? Dan kun je op ieder moment je verzekering stopzetten. De verzekering wordt een dag na het doorgeven van je opzegging stopgezet.

Verzendservice 123opzeggen

Om zonder veel moeite van je verzekering af te zien, kun je gebruik maken van onze opzegbrief. Die stel je eenvoudig zelf op door een paar persoonlijke gegevens in te vullen. Jouw gegevens komen meteen in je brief te staan. De verdere informatie die nodig is voor jouw opzegging? Die hebben wij er al in gezet. Zodra je opzegbrief compleet is, kun je ervoor kiezen om ‘m zelf te downloaden en op de post te doen. Een andere optie is de verzending door 123opzeggen te laten verzorgen. Voor een klein prijsje zorgen wij dat die brief keurig met de post naar Baloise gaat. Zo hoef je zelf geen actie meer te ondernemen en is je autoverzekering zo snel mogelijk opgezegd.