Wil je de polis van Centraal Beheer opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Centraal Beheer als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Centraal Beheer Achmea opzeggen

Centraal Beheer Achmea, kortweg Centraal Beheer genoemd, bestaat al meer dan 100 jaar. In het begin was het bedrijf nog in een klein kantoor gevestigd in Amsterdam en richtte zich alleen op verzekeringen voor werkgevers. In de jaren 70 was Centraal Beheer in zo’n hoedanigheid gegroeid dat het tijd was om te verhuizen naar Apeldoorn. Door de reclame “Even Apeldoorn bellen” is het inmiddels voor iedereen bekend dat Centraal Beheer in Apeldoorn is gevestigd. Sinds 1995 is Centraal Beheer onderdeel geworden van Achmea. Daarom is nu de officiële naam Centraal Beheer Achmea geworden. De Achmea Groep is de grootste groep verzekeraars in Nederland. Naast Centraal Beheer ken je Achmea ook wel van de merken Interpolis, Zilveren Kruis, FBTO en Avéro Achmea.

Producten Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer biedt verschillende financiële producten en diensten aan voor de consument, zakelijke markt en voor de Zzp’er. Je kunt bij Centraal Beheer terecht voor schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, spaar- en beleggingsproducten. Centraal Beheer biedt een uitgebreid pakket aan van diverse schade- en inkomensverzekeringen. Het pakket is volledig. Van scooterverzekering tot autoverzekering, en van pechhulp tot uitvaartverzekering, Centraal Beheer biedt het allemaal. Daarnaast biedt Centraal Beheer twee soorten spaarrekeningen, diverse levensverzekeringen en beleggings- en lijfrentespaarrekeningen. Met dit uitgebreide pakket heeft Centraal Beheer een passende verzekering of rekening voor iedereen.

Centraal Beheer Achmea opzeggen

Heb je een verzekering bij Centraal Beheer? Dan kun je deze iedere dag beëindigen. Het bedrijf werkt hierbij niet met een opzegtermijn. Bij 123opzeggen kun je een verzekering of rekening bij Centraal Beheer Achmea op twee manieren opzeggen. Kies de manier die voor jou het gemakkelijkst is. Kies je voor eenvoud waarbij je zelf nog iets moet doen, dan kies je voor het maken van een gratis opzegbrief. De opzet van deze brief is al voor je gemaakt. Het enige wat wij nog van je vragen is de aanvulling van je persoonlijke gegevens. Deze voegen we direct toe aan de brief, zodat je deze kunt downloaden, afdrukken en per post opsturen naar Centraal Beheer Achmea.

Verzendservice

De meest eenvoudige manier van opzeggen is door de opzegging van Centraal Beheer Achmea uit handen te geven van 123opzeggen. Dit doe je door te kiezen voor de verzendservice van 123opzeggen. Hiermee maken we de opzegbrief voor je in orde en versturen deze zo snel mogelijk naar Centraal Beheer Achmea. Voor deze verzendservice vragen we eenmalig een kleine vergoeding.

Is de opdracht voor de verzendservice door ons ontvangen, dan krijg je van ons per e-mail een bevestiging. Het kan zijn dat deze in de map met ongewenste e-mails terecht komt. Controleer deze map dus goed! Heeft Centraal Beheer Achmea de opdracht voor de opzegging van je verzekering en/of rekening ontvangen, dan stuurt Centraal Beheer je een bevestiging. Zo weet je precies waar je aan toe bent.