DSW Zorgverzekering opzeggen

5 / 5 (9 beoordelingen)

Heb jij je DSW Zorgverzekering niet langer nodig? DSW opzeggen doe je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief, te kiezen voor de verzendoptie en de rest aan ons over te laten. Wij zorgen ervoor dat opzegbrief bij DSW terechtkomt, zodat zij jouw opzegging kunnen verwerken. Wel zo makkelijk!

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresDSW
Adres bedrijf
3100 AD Schiedam

, 31-05-2020

Betreft: DSW Zorgverzekering opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn polis per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Polisnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

9 Beoordelingen DSW

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik terug naar Polen

Veelste duur bij jullie

Ik ga verhuizen naar t buitenland

te weinig tandarts vergoeding.

bedankt voor u zorg

Verhuizing naar buitenland

verhuizen buitenland

Je DSW Zorgverzekering opzeggen is makkelijker met 123opzeggen

DSW is een van de kleinere zorgverzekeraars van Nederland. Met 580.000 verzekerden, bezitten zij 4 procent van het marktaandeel. Hiermee zijn ze klein te noemen, maar qua invloed op de verzekeringsmarkt zijn ze alles behalve klein. Ieder jaar weer is het namelijk DSW die als eerste de premies voor het nieuwe jaar bekend maakt. Hiermee hebben ze heel veel invloed op de tarieven van de andere verzekeraars. Volgens DSW zelf zijn er heel veel reden om voor een contract bij DSW te kiezen en niet op te zeggen. We zetten ze even voor je op een rij.

Iedereen betaalt hetzelfde

Bij DSW pakken ze het net even anders aan dan bij andere zorgverzekeraars. Hier hanteren ze namelijk één prijs, hoe oud, jong, arm of rijk je ook bent. Iedereen dient verzekerd te zijn van de best mogelijke zorg en daar mag niet op bezuinigd worden. Ze hebben om die reden ook geen budgetverzekering waarbij je alleen terecht kan bij bepaalde instanties. In plaats daarvan bieden ze iedereen dezelfde scherpe premie voor de basisverzekering, zodat iedereen overal terecht kan zónder medische selectie. Ook als je ziek bent kun je dus gewoon terecht bij DSW. Dit geldt ook voor de aanvullende verzekeringen.

Kosten laag houden

In tegenstelling tot veel andere verzekeraars wil DSW de kosten vooral voor de verzekerde laag houden en niet voor zichzelf. Ze laten zich niet leiden door wat de concurrentie doet en berekenen als eerste een eerlijke premie voor het komende jaar. Als achteraf blijkt dat er teveel premie geïnd is, zal dat bedrag de komende jaren in mindering gebracht worden. Op die manier zijn de verzekerden van DSW altijd zo goedkoop mogelijk uit. Ook als het gaat om het verplicht eigen risico probeert DSW het de concurrent zo makkelijk mogelijk te maken. Je kunt bij DSW het eigen risico namelijk gespreid betalen over 10 gelijke termijnen, zodat je niet plotseling hoge kosten hoeft te betalen.

Aanvullende verzekeringen

Bij DSW kun je niet per onderdeel kiezen wat je als aanvullend verzekerd wilt hebben en wat niet. In plaats daarvan zijn er drie pakketten die elk andere zaken wel of niet vergoeden. Zo heb je de AV compact verzekering waarbij je 9 behandelingen voor fysiotherapie vergoed krijgt. Bij AV-top loopt het aantal behandelingen op tot 27 per jaar. De tandarts zit daarbij niet standaard in het AV-Compact pakket. Vanaf AV-Standaard worden behandelingen wel vergoed. Ook als je denkt dat je een beugel nodig gaat hebben, kun je beter kiezen voor AV-Standaard of AV-Top. Orthodontie zit namelijk niet in het AV-Compact pakket.

DSW-Directeur vertrekt onder druk van DNB

DSW-directeur Chris Oomen moet na 32 jaar vertrekken bij zijn zorgverzekeraar. Dit deed hij niet enkel uit eigen beweging, zei hij zelf tegen het Financieel Dagblad. De Nederlandsche Bank vond dat het tijd was dat hij eens opgevolgd werd, omdat ze vinden dat de naam van Oomen te erg verstrengeld is geraakt met DSW. Mensen zouden daardoor misschien wel voor Oomen kiezen als ze naar DSW gaan en niet zo zeer om de zorgverzekering kiezen voor DSW. Oomen was heel erg geliefd bij het publiek, omdat hij zijn jaarsalaris op één euro na altijd doneerde aan goede doelen. Dat jaarsalaris bedroeg 300.000 euro.

DSW Zorgverzekering opzeggen

Als jij ondanks de eerder genoemde voordelen wil overstappen naar een andere zorgverzekeraar is DSW opzeggen een logisch gevolg. 123opzeggen is van mening dat opzeggen altijd makkelijk moet gaan en daarom bieden wij ook onze handige opzegservice aan. Je kunt eenvoudig gebruikmaken van onze opzegbrieven. We hebben bij 123opzeggen opzegbrieven voor allerlei verzekeringen, sportscholen en andere abonnementen en contracten. Er is altijd een opzegbrief voor handen die het opzeggen van jouw doorlopende incasso’s eenvoudig maakt. Zo ook voor de DSW zorgverzekering. Om gebruik te maken van de bovenstaande opzegbrief, dien je je gegevens in te vullen in de velden naast de brief. Je gegevens worden vervolgens automatisch in de brief geladen, waarna jij die geheel kosteloos kunt downloaden en verzenden naar het adres dat bovenaan de brief staat. Je hebt dus alleen een envelop en postzegel nodig om de opzegging tot een goed einde te brengen.

123opzeggen verzendservice

Naast de opzegbrief biedt 123opzeggen nog een handige service, namelijk de verzendservice. Jij hoeft voortaan de deur niet meer uit om je abonnementen op te zeggen. Je doet dit eenvoudig vanachter de computer als je gebruikmaakt van onze verzendservice. Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief bij DSW op de mat valt. Het is daarna aan DSW zelf om de zorgverzekering op te zeggen en jou een bevestiging toe te zenden. Zo weet je bij 123opzeggen altijd waar je aan toe bent als je opzegt.