Wil je niet langer verzekerd zijn bij FBTO? Je kunt je verzekering eenvoudig opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. FBTO opzeggen was nog nooit zo makkelijk!

FBTO opzeggen

FBTO hoort bij een van de grootste verzekeraars van Nederland, namelijk: Achmea. Dit is echter niet altijd zo geweest. De oprichting van FBTO dateert terug naar de jaren 50. Enkele Friese boeren wilden risico’s op bijvoorbeeld brand delen en daarom richtten ze een gezamenlijk fonds op. Dat fonds heette Friese Boeren en Tuinders Onderlinge (FBTO). Net als de boeren toen, wil FBTO de zaken nu nog steeds anders doen dan normaal het geval is. Ze vinden dat het generaliseren van mensen niet klopt. Ieder mens is anders en zo moet je zo ook behandelen, vind FBTO. Om dit te doen kies je zelf hoe je verzekerd bent. Door het op die manier aan te pakken kreeg de Verzekeraar het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV). Met een scoren van 98 procent is FBTO daardoor de beste verzekeraar van Nederland.

Schade melden via WhatsApp

Waar FBTO ook vroeg mee was, was het contact via WhatsApp. Klanten konden schade eenvoudig doorgeven door een appje naar FBTO te sturen. Je kunt op die manier makkelijk foto’s maken van je eigen schade en dat van anderen. Zorg wel altijd dat je je polisnummer in je telefoon hebt staan. Op die manier kan FBTO snel helpen. Het mooie hiervan is dat je vaak binnen 5 minuten antwoord hebt en snel weet waar je aan toe bent!

Dokter Op Zak

Naast schadeverzekeringen heeft FBTO ook een zorgverzekering. Als aanvullende service hebben ze hier Dokter Op Zak aan toegevoegd. Met deze handige app, kun je snel een vraag stellen aan een medisch specialist. Zo hoef je niet voor elk wissewasje naar de dokter en weet je snel wat je kunt doen om je wond of ziekte zelf te verhelpen. Vragen over koorts, huiduitslag, oorpijn of andere kwaaltjes kun je eenvoudig via een app sturen. Ook als je de bijsluiter van een medicijn niet snapt, is die informatie eenvoudig op te vragen bij een team van medische deskundigen.

Soorten verzekeringen FBTO

Je kunt bij FBTO veel verschillende verzekeringen afsluiten. Zo kun je je voertuigen gepast verzekeren. Zo weet je zeker dat je boot, caravan, motor of auto altijd verzekerd is tegen schade. Ook reisverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en ongevallenverzekeringen zijn eenvoudig af te sluiten via FBTO.

Bij 123opzeggen weten we als geen ander dat het leven van mensen constant verandert. Het kan daarom zijn dat je je boot verkoopt of besluit om voortaan geen reizen meer te maken. In die gevallen zijn deze verzekeringen weggegooid geld. Het kan natuurlijk ook zijn dat je ergens anders een beter aanbod hebt gezien. Wat je reden voor opzeggen ook is, je kunt het eenvoudig regelen bij de opzegbrieven van 123opzeggen.

FBTO opzeggen

Je kunt kosteloos gebruikmaken van de opzegservice van 123opzeggen. Je vult in dat geval je gegevens hierboven in de invulvelden in. Die gegevens worden vervolgens automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je hem met een druk op de knop kunt downloaden. Bovenaan de opzegbrief hebben we voor het gemak alvast het juiste adres gezet, zodat je die over kunt schrijven op de envelop. Je hoeft nu alleen nog maar een postzegel te regelen. Mocht je die niet hebben, dan kun je gebruikmaken van onze verzendservice. Voor een kleine vergoeding zorgen wij dan dat de brief op de juiste plek en de juiste afdeling belandt. Jij hoeft je dan nergens meer zorgen over te maken en dat is wel zo fijn, natuurlijk.