Wil je je ING reisverzekering opzeggen? Je kunt dit eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

ING-reisverzekering opzeggen

Toen de banken NMB Postbank Groep en Nationale-Nederlanden in 1991 fuseerden, kwam de Internationale Nederlanden Groep, ING, tot stand. Dankzij deze samenwerking met Nationale-Nederlanden, kun je naast leningen, hypotheken en je pensioen afsluiten, je nu ook verzekeren via ING. Nationale-Nederlanden is de verzekeraar, die deze verzekeringen onder de merknaam ING aanbiedt, speciaal voor de ING-klanten. Wat houden de verzekeringen van ING in en hoe kan je je doorlopende reisverzekering opzeggen? 123opzeggen helpt je verder.

ING-verzekeringen afsluiten

Je kan bij de ING terecht voor verschillende verzekeringen. Ze bieden onder andere autoverzekeringen, woonverzekeringen en reisverzekeringen. Voor schadeverzekeringen werkt ING exclusief samen met Nationale-Nederlanden, maar ING is je vertrouwde aanspreekpunt. De ING ontvangt voor de bemiddeling een vast percentage van de premie als provisie. De ING doorlopende reisverzekering dekt diefstal en beschadiging van je bagage en medische kosten binnen Europa. Je kunt de ING doorlopende reisverzekering uitbreiden naar je eigen keuze. Ook kun je kiezen voor een ING kortlopende reisverzekering.

Waarom ING-reisverzekering opzeggen?

Consumenten geven aan verschillende redenen te hebben wanneer ze hun reisverzekering bij ING opzeggen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je niet meer op vakantie gaat, en daarom je reisverzekering wilt opzeggen. Of bevalt je huidige reisverzekering niet meer en wil je overstappen naar nieuwe verzekering bij een andere verzekeraar, zeg dan je ING-reisverzekering op.

Opzeggen is gemakkelijk geregeld met 123opzeggen

Via 123opzeggen regel je binnen een paar stappen je opzegging. Om je opzegging te voltooien hebben we een aantal contactgegevens van de verzekerde nodig. We hebben je persoons- en adresgegevens nodig en je e-mailadres. Op deze manier kunnen we je doorlopende reisverzekering voor je opzeggen en verzenden wij de opzegbrief voor je. Je krijgt van ons een schriftelijke bevestiging en een track and trace code toegestuurd op je e-mailadres. Bovendien bieden we je 100% opzeggarantie. Of je nu je ING-reisverzekering opzeggen wilt of je abonnement op een tijdschrift, 123opzeggen helpt je verder!