Heb jij een verzekering bij Nationale Nederlanden, maar wil je graag overstappen naar een andere verzekeraar? Zeg je verzekering op met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in de velden in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen zal ervoor zorgen dat de brief bij Nationale Nederlanden terechtkomt. Zij zullen je contract opzeggen waardoor jij kunt overstappen naar een andere verzekeraar.

Verzekering Nationale Nederlanden opzeggen? Het kan altijd met 123opzeggen

Nationale Nederlanden is een Nederlandse dienstverlener op het gebied van sparen, beleggen, verzekeren, hypotheken, leningen en pensioenen. Het bedrijf is formeel ontstaan in 1963, toen De Nederlanden fuseerden met de Nationale Levensverzekering-Bank. De naam is echter pas in 1969 gemaakt, nadat deze bedrijven niet langer verder gingen onder hun eigen naam. In 1991 werd NMB Postbank daar ook bijgevoegd en toen werd het bedrijf de ING Groep. Helaas was dit eindig, omdat de ING Bank staatssteun nodig had in de kredietcrisis. Hieraan waren strenge voorwaarden verbonden en één van de voorwaarden was dat de bank zich los splitste van het verzekerings- en vermogensbeheer. Nationale Nederlanden ging door als de NN Group en sindsdien zijn het twee losse bedrijven.

ING verzekeringen

Doordat de Nationale Nederlanden een tijdje onderdeel geweest is van de ING is het ook niet zo gek dat de verzekeringen die hierboven staan deels van de ING zijn. ING biedt op haar eigen website verzekeringen aan, zoals:

Deze verzekeringen worden echter niet door ING zelf geregeld, maar door Nationale Nederlanden. Als je deze verzekeringen graag wil opzeggen, kun je dat doen door de brief die bij jouw verzekering hoort aan te klikken in het overzicht hierboven.

Nationale Nederlanden verzekeringen

Naast de ING verzekeringen, regelt Nationale Nederlanden uiteraard ook haar eigen verzekeringen. Zo kun je bij NN kiezen voor een:

Naast de meest gangbare verzekeringen, kun je ook nog kiezen voor kleine verzekeringen, zoals een aanhangwagenverzekering of een oldtimerverzekering. Al deze verzekeringen zijn eenvoudig op te zeggen via 123opzeggen. Je kunt in het overzicht hierboven jouw verzekering kiezen en je gegevens invullen in de invulvelden naast de brief. Je kunt de brief daarna zelf naar Nationale Nederlanden versturen of dit door ons laten doen. We vragen hier wel een kleine vergoeding voor, maar jij hoeft dan de deur niet uit om je verzekering op te zeggen.

Zorgverzekering

Inmiddels heeft Nationale Nederlanden ook een zorgverzekering. Ze zijn van mening dat je voor hun zorgverzekering kiest als je je gezondheid echt op nummer één zet en niet wilt kiezen voor minder. Zo kun je dankzij Nationale Nederlanden altijd zoeken naar de beste specialist voor de zorg die jij nodig hebt en kunnen ze je helpen om sneller aan de beurt te zijn door middel van wachtlijstbemiddeling. Dit is vooral van belang als je snel geholpen moet worden door het ziekenhuis, een GGZ-instelling of voor wijkverpleging. NN kijkt dan samen met jou hoe lang je in principe nog kunt wachten, of je wilt reizen voor de zorg en of je wellicht eerder aan de beurt kunt zijn in het buitenland. Ze kijken dan wat voor jou de beste optie is en gaan je helpen om dit te bewerkstelligen.

Naast dat soort extra services, heeft NN ook een extra module die andere zorgverzekeraars niet hebben. Deze module heet Fit. Je krijgt hiermee gezondheidscursussen, beweegprogramma’s en algemene preventieve- en arbeidsgerelateerde onderzoeken vergoed. Ook sportmedisch advies zit in dit pakket, dus als je veel sport kan dat interessant zijn. Deze module is voor iedereen beschikbaar en je hebt geen aanvullende verzekering nodig om deze module toe te voegen.

Staat jouw verzekering er niet bij?

Bij 123opzeggen proberen we al het aanbod van Nationale Nederlanden op de site te hebben. Toch kan het voorkomen dat de financiële dienstverlener iets nieuws toevoegt. Als je zoiets wilt opzeggen kan dat gelukkig ook. Maak in dat geval gebruik van de algemene opzegbrief van 123opzeggen. Wij zorgen ervoor dat je brief op de juiste plek terechtkomt, zodat Nationale Nederlanden je polis kan opzeggen. Zo kun je altijd alles opzeggen met 123opzeggen.