Wil je niet langer verzekerd zijn bij Polis Direct? Je kunt je verzekering bij Polis Direct opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Polis Direct opzeggen

Als je een auto hebt, zul je deze goed moeten verzekeren. Onverzekerd rondrijden is een misdrijf en wanneer je schade krijgt en jij de schuldige bent, wil je niet voor de volledige kosten opdraaien. Polis Direct biedt autoverzekeringen die je verzekeren van een correcte dekking en waarmee je bovendien geld terug krijgt als je goed rijdt! Ben jij een brave hendrik op de weg, dan kan dit je zomaar tientallen euro’s per jaar schelen. Toch kan het zijn dat je ergens anders een betere deal krijgt. Daarom moet een autoverzekering opzeggen makkelijk kunnen, zodat je kunt overstappen. Gelukkig regel je dit eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Hoe dit werkt? Dat leggen we uit!

Waarom je verzekering opzeggen via 123opzeggen?

Bij 123opzeggen vinden we dat een verzekering opzeggen net zo eenvoudig moet zijn als het afsluiten daarvan. Daarom vinden we ook dat het hierbij voldoende moet zijn om een formulier in te vullen. We vragen enkel een aantal gegevens van je en zorgen vervolgens zelf dat de opzegbrief bij jouw verzekeraar terechtkomt. Natuurlijk staat het je altijd vrij om je opzegging te regelen zoals de verzekeraar het zelf graag zit, maar houd er rekening mee dat dit je doorgaans meer geld kost. Maak het je daarom makkelijk en kies voor een opzegbrief van 123opzeggen.

Hoe werkt Polis Direct opzeggen via 123opzeggen?

Kies je ervoor om je verzekering op te zeggen met een opzegbrief van 123opzeggen, dan zijn de stappen erg simpel. Je hoeft alleen maar je gegevens in de velden in te vullen. Deze gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je deze volledig gratis kunt downloaden. Je kunt de brief gebruiken voor je eigen administratie, maar je kunt er ook voor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen naar Polis Direct. Natuurlijk vinden wij het alleen maar fijn als we dit ook voor je mogen regelen. Hiervoor vragen we een kleine vergoeding, maar in ruil daarvoor kun je lekker achteroverleunen, terwijl je wacht op de bevestiging vanuit Polis Direct. Zo wordt opzeggen wel erg makkelijk.

Wat moet ik doen na het versturen van de verzendbrief?

Zodra we de opzegbrief voor je verstuurd hebben, is het belangrijk dat je de bevestiging van Polis Direct even afwacht. Zodra je die binnen hebt, weet je precies wanneer je autoverzekering afloopt en per wanneer je dus een nieuwe moet kiezen. Welke autoverzekering je kiest, is helemaal aan jou. Dit kan Inshared, Centraal Beheer of Univé zijn. Kijk vooral goed naar de verschillende voorwaarden, zodat je precies weet wat gedekt is en vergeet ook het eigen risico niet. Dat is het bedrag dat je betaalt bij een schadeclaim.