Wil je je verzekering van SNS opzeggen? Je regelt de opzegging eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

SNS verzekering opzeggen

Veel Nederlanders blijven jarenlang bij dezelfde verzekeraar. Waarom zou je immers veranderen van verzekeraar als je tevreden bent. Vaak zit het verschil in de voorwaarden en de prijs. Weet jij bijvoorbeeld wat er precies gedekt wordt bij je autoverzekering en hoe de schadebehandeling geregeld wordt? Mag je je eigen reparateur kiezen of moet je eentje kiezen die een contract heeft met SNS? Het zijn allemaal zaken die belangrijk zijn om eens onder de loep te nemen, zodat je een verzekering hebt die er voor jou is. Is dat bij SNS jou inziens niet het geval, dan is dit het moment om op te zeggen. Dat regel je gelukkig met een brief van 123opzeggen!

Opzegtermijn

Bij het opzeggen van SNS verzekeringen is het verstandig om je goed te informeren over de opzegtermijn. Niet elke verzekering kun je per direct opzeggen. Soms moet je een heel jaar afnemen of heb je een opzegtermijn van een maand. Gelukkig is dit allemaal terug te lezen in de polisvoorwaarden, waardoor je niet voor verassingen komt te staan bij je opzegging.

SNS verzekeringen opzeggen via 123opzeggen

Om je verzekering eenvoudig op te zeggen, kun he gebruikmaken van de opzegbrief van 123opzeggen. Zo voorkom je dat je lang in de wachtrij staat als je naar de verzekeraar belt en hoef je je niet door lastige menu's te worstelen. Je hoeft alleen maar aan te geven welke verzekering je wilt opzeggen en wat je polisnummer is. SNS kan op basis van je polisnummer eenvoudig al je gegevens opzoeken en je opzegging doorvoeren. Om gebruik te maken van de opzegbrief, hoef je nu alleen maar standaard gegevens in te vullen, zoals je naam e-mailadres en adres. Je kunt de opzegbrief nu zelf verzenden. Downloadt de opzegbrief gratis en stuur hem vervolgens naar het adres bovenaan de brief.

Heb je liever dat 123opzeggen de opzegbrief oor je verstuurt? Daar kunnen we je mee helpen! Kies voor onze verzendoptie en we zorgen ervoor dat de brief bij SNS terechtkomt, zodat jouw verzekering wordt opgezegd. Zo kun jij op je gemak shoppen bij andere verzekeraars. Wil je meerdere verzekeringen opzeggen via 123opzeggen? Je gegevens worden automatisch ingevuld bij de volgende brief, waardoor je tweede opzegging veel sneller wordt opgezegd. Wel zo handig!