Wil je overstappen naar een nieuwe energieleverancier? Anode opzeggen is gelukkig zo geregeld met 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Anode opzeggen

Er zijn een aantal redenen waarom iemand van zijn huidige leverancier op een andere zou willen overschakelen. Deze verandering bespaart je niet alleen geld op de lange termijn, maar is ook goed voor het milieu. Veel landen willen ervoor zorgen dat we minder energie verbruiken. Je kunt dit doen door van leverancier te veranderen, wat een goede manier is om in je dagelijks leven groene initiatieven te steunen.

Overstappen naar een nieuwe energieleverancier in 3 stappen

Overstappen van Anode energie naar een andere leverancier is ook een prima manier om betere aanbiedingen te vinden voor je huidige energiegebruik. Er zijn veel bedrijven die je concurrerende tarieven zullen aanbieden, als je ze maar de kans geeft. Een andere goede reden om van leverancier te veranderen is dat het je meer vrijheid geeft als het gaat om de keuze waar je stroom vandaan komt. Veel mensen zijn nog steeds onzeker of hun elektriciteit van groene bronnen komt of niet, maar als je wisselt van leverancier kun je hier rekening mee houden. Overstappen van Anode naar een andere leverancier kan wat tijd kosten en inspanning vergen. Gelukkig is dat niet zo als je gebruikmaakt van een opzegbrief van 123opzeggen.nl. In drie eenvoudige stappen heb je je contract opgezegd, en bespaar je zowel tijd als geld!

Stap 1: Zoek uit wanneer je contract afloopt
De eerste stap is om uit te zoeken wanneer je huidige energiecontract afloopt. Noteer deze datum ergens in een agenda of op een kalender. Zo zorg je ervoor dat je niet uiteindelijk vergeet je de datum per ongeluk vergeet. Veel energiebedrijven geven deze informatie op hun website of in het contract dat je hebt ontvangen, dus je kunt ook daar altijd even kijken als dat nodig is.

Stap 2: Kijk naar de aanbiedingen van andere leveranciers
De volgende stap is om te kijken wat andere leveranciers te bieden hebben. Ga na of ze je geld kunnen besparen door Anode te vergelijken met de andere leveranciers. Dingen die je moet vergelijken zijn de prijs per kWh, de contractduur en andere diensten die niet in het energiepakket inbegrepen zijn.

Stap 3: Kies een leverancier
Als je alle verschillende aanbiedingen vergeleken hebt, kun je nu een nieuwe leverancier kiezen. Of je Greenchoice, Eneco of Oxxio kiest maakt hierbij niet uit. Je kunt vaak veel geld besparen door een nieuwe leverancier te kiezen en je oude contract bij Anode op te zeggen via 123opzeggen. Vul gewoon wat informatie over jezelf in en de opzegbrief wordt voor je gemaakt. Je hoeft de brief alleen maar te ondertekenen en dan te versturen.

Anode opzeggen via 123opzeggen

Zodra we je ondertekende kopie van de opzeggingsbrief ontvangen hebben, zorgt 123opzeggen dat de opzegbrief naar Anode wordt verzonden. Nadat je een bevestiging van Anode hebt ontvangen, kun je je aanmelden bij je nieuwe leverancier. Door gebruik te maken van de verzendservice van 123opzeggen, bespaar je jezelf een hoop tijd! Ons team regelt de verzending voor je, dus je hoeft je daar geen zorgen te maken. Je nieuwe leverancier kan de aansluiting overnemen en jij hoeft alleen maar van de besparingen te genieten!

Dus aarzel niet, stap vandaag nog over en gebruik een 123opzeggen opzegbrief om je oude contract op te zeggen. Het is goed voor zowel je portemonnee als het milieu!