Als jij niet langer wilt dat je container gereindigd wordt, dan kun je Cleanprofs opzeggen. Dit doe je snel met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Dankzij onze 100% Opzeggarantie hoef je je nergens zorgen over te maken. De opzegging lukt gegarandeerd. 

Cleanprofs opzeggen

Niemand maakt de container voor z’n plezier schoon. Het is nou eenmaal een smerig klusje die je het liefst ver voor je uitschuift. Helaas wordt die container almaar viezer en kun je er op den duur niet meer omheen. Als dat bij jou het geval is, kun je er beter voor kiezen om het schoonmaken over te laten aan een professional. Cleanprofs, VCCS zijn bedrijven die zich specialiseren in het schoonmaken van containers, zodat je altijd een schone container bij de deur hebt staan zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen.

Hoe werkt containerreinigen?

Cleanprofs vond het onnodig dat grote containerwagens door de wijk reden en de containers schoonspoten met een hogedrukreiniger en water dat vol chemicaliën zat. Om hier iets aan te veranderen, besloot Cleanprofs om een nieuwe manier te ontwikkelen. De formule van het bedrijf maakt het reinigen met chemicaliën overbodig. Per container wordt bepaald welke reinigingsformule nodig is om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Dankzij het filtersysteem in het auto is het bovendien mogelijk om het water te hergebruiken. De auto reinigt het water en vet en olie wordt gescheiden. Hierdoor kan het natuurlijke bronwater wel 150 keer gebruikt worden, voordat het ververst moet worden. De vetten en oliën die overblijven worden op een milieuvriendelijke manier vervoerd naar een van de logistieke servicepunten van Cleanprofs. Na de reiniging zal de container heerlijk ruiken naar citroen of dennen, omdat dit aroma aan het water is toegevoegd. Ook helpt dit extract ook bij de reiniging waardoor dat honderd procent natuurlijk kan geschieden.

Hoeveel kost Cleanprofs?

Cleanprofs komt op vaste dagen langs. Deze vaste dagen kun je eenvoudig nakijken op de website van het reinigingsbedrijf. De dagen zijn duidelijk en overzichtelijk weergegeven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Deze vaste dagen vallen samen met die van de vuilophaaldienst. Cleanprofs vraagt hierom ook dat je je container tot 19:00 uur in de avond te laten staan, zodat ze de tijd hebben om de container te reinigen.

Het reinigen van je container gebeurt met een abonnement. Je kunt zelf kiezen hoe duur het abonnement wordt door de hoeveelheid reinigingen per jaar te kiezen. Zo betaal je voor de reiniging van een bak een vast bedrag per maand. In 2019 was dit bedrag 8,10 euro per maand. De container in kwestie wordt dan 12 keer per jaar gereinigd. Als je ook wil dat je andere container gereinigd wordt, kun je kiezen voor een duo abonnement. Voor dat abonnement betaalde je in 2019 10,92 euro per maand.

Cleanprofs opzeggen

Als je toch liever zelf je container schoonmaakt, kun je ervoor kiezen om de schoonmaak zelf te gaan doen. In dat geval is Cleanprofs opzeggen een logische keuze en gelukkig kun je dat eenvoudig regelen met een opzegbrief van 123opzeggen. Om gebruik te maken van zo’n opzegbrief, kun je gegevens invullen in de invulvelden naast de brief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je die gratis kunt downloaden. De verzending zul je dan zelf moeten doen. Je hebt alleen maar een postzegel en envelop nodig. Het adres van Cleanprofs staat namelijk al bovenaan de brief. Dat scheelt je een hoop zoekwerk.

Mocht je geen postzegels of enveloppen in huis hebben, kun je er ook altijd voor kiezen om de brief te laten verzenden door 123opzeggen. We zorgen er voor een kleine vergoeding voor dat de brief bij Cleanprofs op de mat valt, zodat je eenvoudig kunt opzeggen vanachter je computer. Om gebruik te maken van deze verzendoptie, hoef je alleen maar te klikken op de verzendoptie en na de betaling regelen we de rest. Zo eenvoudig kan het opzeggen zijn! Zodra Cleanprofs de opzegging verwerkt heeft, zullen ze je een bevestiging sturen zodat je weet waar je aan toe bent.