Delta Energie opzeggen

5 / 5 (3 beoordelingen)

Wil je niet langer energie van DELTA ontvangen? Je kunt je energiecontract bij DELTA opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest regelen. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresDelta
Adres bedrijf
4330 KA Middelburg

, 26-09-2020

Betreft: Delta Energie opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Verhuisdatum-overdracht:
Leveringsadres:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

3 Beoordelingen Delta

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

verhuist naar verpleeginstelling

DELTA Energie opzeggen

DELTA Energie is een Zeeuws bedrijf wat sinds 2019 in handen is van het Zweede Vattenfall. DELTA zet in op groene energie en vind duurzaamheid heel belangrijk. In 2016 zetten zij in een klap al hun klanten over op 100% groene energie. Hierin waren zij de eerste. DELTA kan heel Nederland voorzien van groene energie en hoopt samen met hun moederbedrijf Vattenfall de juiste duurzame keuzes te maken, zodat iedereen ook in de toekomst volop gebruik kan maken van groene fossielvrije energie.

Soorten energie

Als consument kun je bij DELTA kiezen uit twee soorten energie. Eén van deze energiesoorten is DELTA Puur Zeeuws Groen. Als je kiest voor deze energie krijg je groene stroom die volledig in Zeeland opgewekt is. Dit kan door middel van de wind, het water of de zon geweest zijn. Je betaalt voor deze stroom iets meer, maar dan weet je wel zeker dat de Zeeuwse energie door je stopcontact komt.

Maakt het je niet uit waar de energie vandaan komt? In dat geval kun je kiezen voor de normale groene stroom. In dat geval kan de energie opgewekt zijn in Zeeland, Nederland en Europa. De energie wordt onder meer opgewekt door verwerking van kippenmest en door windmolens.

Energieproducten bij DELTA

Groene stroom is natuurlijk heel goed, maar zelf je stroom opwekken is nog beter. Daarom kun je via DELTA ook zonnepanelen kopen. Feenstra, het partnerbedrijf, zal ervoor zorgen dat je alles uit je dak kunt halen met zonnepanelen die echt bij je passen. Naast de panelen kun je ook een laadpunt voor je elektrische auto kopen en een zuinige cv-ketel. Zo maak je je woning helemaal klaar voor de toekomst.

DELTA Energie opzeggen

Natuurlijk is het mogelijk dat je ergens anders een betere (duurzamere) energieleverancier gezien hebt. Als je wil overstappen regel je de opzegging van DELTA gelukkig heel makkelijk met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je deze helemaal gratis kunt downloaden. Wil je de brief liever niet versturen, maar aan ons overlaten? Kies dan voor de verzendoptie bij de brief. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij DELTA Energie terechtkomt, zodat zij jouw contract kunnen opzeggen.