Wil je je huur of onderhoudsabonnement bij Feenstra opzeggen? Met een opzegbrief van 123opzeggen heb je dit zo geregeld. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Feenstra opzeggen

Een warm huis is toch wel een levensbehoefte te noemen en een goedwerkende cv-ketel is hierbij van belang. Feenstra kan je hierbij helpen. Zowel bij het kiezen van de juiste ketel als bij het onderhoud. Natuurlijk zul je die ketel ooit weer eens moeten vervangen en dan is de vraag: blijf je bij Feenstra of verhuis je naar bijvoorbeeld Energiewacht of Essent? Kies je voor overstappen, dan kun je je onderhoudsabonnement bij Feenstra opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen.

Feenstra cv-ketels

Een van de belangrijkste services van Feenstra is het aanbieden en onderhouden van cv-ketels. Je kunt de ketel kopen of huren. Dit is altijd een eigen keuze. Ben je van plan om lang op dezelfde plek te blijven wonen, dan kan een ketel kopen soms uit. Wil je liever niet te lang vastzitten aan een ketel, dan kun je voor een minimale termijn van 1 jaar een ketel huren. Hierbij krijg je het standaard onderhoudsabonnement altijd gratis. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkende en goed onderhouden Hr-ketel.

Duurzame oplossingen

Naast de standaard services, biedt Feenstra ook mogelijkheden om je huis energiezuiniger en duurzamer te maken. Zo kun je kiezen voor een zonneboiler of een warmtepompboiler, zodat je op een ecologische manier warm water genereert en je hiervoor geen Hr-ketel nodig hebt. Ook kun je zonnepanelen kopen en een warmtepomp laten installeren via Feenstra. Deze producten kun je allemaal voorzien van een eigen onderhoudsabonnement, zodat ze altijd in topconditie blijven.

Huisbeveiliging van Feenstra

Wil je naast deze energieservices, ook dat je huis goed beveiligd wordt? Je kunt eenvoudig je huis beveiligen met een alarmsysteem, camera’s of een personenalarmering. Deze zaken kun je eenvoudig huren via Feenstra, zodat je je altijd veilig voelt in je eigen huis.

Feenstra verwarming opzeggen

De huisverwarming of andere services van Feenstra opzeggen hoeft niet lastig te zijn. Bij 123opzeggen vinden we dat alle contracten en abonnementen eenvoudig opgezegd moeten kunnen worden. Om je hierbij te helpen, hebben we een speciale opzegbrief ontwikkeld die voldoet aan alle wettelijke eisen. Hij is al bijna klaar, het enige wat nog mist zijn jouw gegevens. Je voegt deze gegevens eenvoudig toe, door de gegevens in de velden in te vullen. De opzegbrief is nu klaar voor verzending en je kunt kiezen tussen twee manieren van verzending.

De eerste mogelijkheid is om de brief zelf te versturen naar Feenstra. Om hier gebruik van te maken, kun je de opzegbrief die je aanmaakt gratis downloaden door op de knop onderaan de brief te klikken. Je kunt de brief van zelf printen, in een envelop doen, frankeren en versturen. Wil je liever dat 123opzeggen de verzending voor je regelt, dan kan dat ook. In dat geval kun je gebruikmaken van onze verzendservice. Voor een kleine vergoeding, zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij Feenstra terechtkomt, zodat zij jouw huur of onderhoudsabonnement opzeggen. Wel zo handig!

Meer abonnementen opzeggen

Heb je nu de smaak te pakken en wil je nog meer langlopende abonnementen opzeggen? Dat kan! Met 123opzeggen kun je met een paar klikken nog meer abonnementen opzeggen. Zoek boven in de zoekbalk het bedrijf waar je vanaf wilt en je zult zien dat het zo gepiept is. Of het nu een Spotify abonnement is of een abonnement bij Basic-Fit. Alles kun je eenvoudig opzeggen met 123opzeggen.