HuurExpert opzeggen

5 / 5 (249 beoordelingen)

Heb je een abonnement bij Huurexpert, maar heb je inmiddels een woning gevonden? Je kunt je abonnement bij Huurexpert opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresHuurExpert
Adres bedrijf
1435 HW Rijsenhout

, 26-11-2020

Betreft: HuurExpert opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

249 Beoordelingen HuurExpert

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Woning gevonden

fijn en geen geleuter met opzegging

BEN REEDS VOORZIEN

uw heeft wel huizen en kamers aangeboden maar niet wat ik zocht en dat is de reden dat ik nu de opzeggen stop zet.

Heb inmiddels een woning

huis gevonden

Tydelijk woning gevonden

heb een huis gevonden

Geen interesse meer.

Heb een huis gevonden

Geen interesse meer

Geen aanbod

Ik heb een huis gevonden

verhuist per 2juni

te wijnig geld om te betalen

Ik heb waarschijnlijk een woning gevonden

Weinig huizen

Dankjewel voor alles

Huurexpert opzeggen

Een huurwoning zoeken is absoluut niet makkelijk. Het lijkt soms wel of het aanbod steeds meer versplinterd en je hebt er een hele dagtaak aan om een geschikte woning te vinden. Een dergelijke zoektocht kan heel frustrerend zijn, want elke makelaar heeft z’n eigen huuraanbod. Juist voor dat soort momenten zijn er sites als Huurstunt en Huurexpert. Zij bieden zoekmachines waardoor je makkelijk door het actuele aanbod heen kunt gaan, zonder dat je handenvol sites af hoeft te gaan. Ze bieden hierbij geen bemiddelende diensten. Ze treden enkel op als zoekmachine.

Abonnement bij Huurexpert

Bij Huurexpert kun je een gratis account aanmaken, waarna je een zoekprofiel kun instellen. Zo weet de zoekmachine precies waar jij naar zoekt. Elke dag stuurt Huurexpert je dan een mail met het nieuwe aanbod. Jij kunt zo snel en effectief zoeken. Als je wilt reageren heb je een betaald account nodig. Je kunt kiezen tussen drie soorten accounts.

Bij het Basic account betaal je per twee weken en kun je onbeperkt zoeken en reageren via de site. Met een Plus account betaal je per maand en dat scheelt wat in de kosten. Je krijgt hierbij evenveel toegang als bij het Basic account. Tot slot heb je ook een Premium account. Deze abonnementsvorm sluit je af per twee maanden en is daardoor het voordeligst.

Ondanks de veelgestelde vragen pagina op de website van Huurexpert, is er op internet nog steeds te lezen dat mensen verbaasd zijn over het feit dat ze aan een abonnement vast zitten. Mensen zijn in de veronderstelling dat het gaat om een eenmalige aankoop, maar dat is niet het geval. Hierdoor zitten mensen soms ongewenst vast aan een abonnement. Daarbij lees je klachten over de bereikbaarheid van de website. Ze zouden slecht of niet reageren en dat is natuurlijk erg vervelend. Zeker als je onbedoeld vast zit aan een abonnement. Gelukkig kan opzeggen wel eenvoudig met 123opzeggen.

Huurexpert opzeggen

Als je eenmaal een woning gevonden hebt of je onbedoeld vast zit aan dit abonnement, is een abonnement op een dergelijke site overbodig geworden en wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk opzeggen. 123opzeggen kan je hierbij helpen. Wij bieden een handige gratis opzegservice. Hiervoor hoef je alleen wat gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn nodig om de brief rechtsgeldig te maken en zodat Huurexpert alle gegevens heeft die ze nodig hebben om het abonnement op te zeggen. Zodra de brief gemaakt is, kun jij hem downloaden, printen en versturen naar het adres dat we bovenaan de brief gezet hebben. Natuurlijk snappen we het ook als je de verzending liever aan ons overlaat. Dankzij onze 100% opzeggarantie weet je zeker dat de opzegbrief in de juiste handen terechtkomt, zodat het abonnement opgezegd kan worden.