Huurstunt opzeggen

5 / 5 (44 beoordelingen)

Heb je een woning gevonden en hoef je niet langer gebruik te maken van de diensten van Huurstunt? Je kunt je abonnement bij Huurstunt eenvoudig gratis opzeggen bij 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief naar Huurstunt versturen. Het kost niets!

Schrijf een beoordeling over Huurstunt

Beoordeel je ervaring

44 Beoordelingen

Huis gevonden

Ben voor zien

Al een huis gevonden

Niet meer nodig

Dat ik wil stoppen

Reeds owning gevonden

Eige woning

In bezit van een woning

huis gevonden

Woonruimte gevonden

al een woning gevonden.

Al een woning gevonden

We hebben al een woning

Ja was goed dat is genoeg geweest ja

Ik heb woning gevonden.

De woning gevonden.

ik heb al een woning gevonden

Vandaag Opzeggen

Ik heb huis gevonden

Goede plek om een te oriënteren en om een huis te vinden!

Huurstunt opzeggen

De woningnood is hoog in Nederland. Mensen proberen met man en macht een geschikte huurwoning te vinden. Helaas vis je snel achter het net als je handmatig alle makelaars bij langs gaat. Tevens heb je dan geen aanbod van particuliere verhuurders, waardoor je dan nog meer aanbod mist. Huurstunt is een woningplatform waar huurders op een eenvoudige manier het aanbod in hun regio kunnen vinden en daarop reageren. Dit scheelt potentiële huurders heel veel tijd en moeite.

Gratis account

Om gebruik te kunnen maken van Huurstunt kun je je gratis aanmelden. Met een gratis account kun je het gehele woningaanbod zien en de woningen die je bevallen, toevoegen aan je favorieten. Zo blijf je op de hoogte van het aanbod en de status van de woningen die in jouw ogen geschikt lijken. Tevens kun je je aanmelden voor de Huurstunt nieuwsbrief. Je kunt aangeven wat je woonwensen zijn, zodat deze nieuwsbrief compleet wordt toegespitst op jouw woonwensen en je dus op de hoogte blijft van het actuele woningaanbod.

Huurstunt Premium

Als je een woning gevonden hebt die voldoet aan de door jou gestelde eisen, wil je het liefst zo snel mogelijk in contact komen met de verhuurder. Met een Premium Huurstunt account kun je als potentiële huurder heel eenvoudig reageren op de woningen van jouw keuze. Een Huurstunt Premium account kost een vast bedrag per maand. Het gaat hier om een doorlopend abonnement, wat inhoudt dat het abonnement blijft doorlopen tot jij het weer opzegt. Het Huurstunt Premium account werkt als volgt: Iedere woningpagina bevat een contactformulier die je kunt invullen met je gegevens. Daarbij kun je ook een tekst bijvoegen waarin jij vermeld waarom je de geschikte huurder bent voor die woning. Dit bericht komt vervolgens rechtstreeks bij de verhuurder in de mailbox die daarna contact zal opnemen met de potentiële huurder. Huurstunt zelf heeft geen bemiddelende rol en werkt louter als doorgeefluik. Hierdoor heeft Huurstunt ook geen invloed op de verhuur van woningen.

Huurstunt opzeggen

Als je eenmaal een huis gevonden hebt, kun je je Huurstunt Premium account opzeggen. Dit kun je heel eenvoudig doen op de website zelf via je account, maar je kunt ook gebruikmaken van de opzegbrief van 123opzeggen. Wij hebben een opzegbrief voor je klaargezet die jij alleen nog maar hoeft aan te vullen met je eigen gegevens. Deze gegevens vul je in in de invulvelden naast de brief, waarna ze automatisch in de brief geladen worden. Je kunt de brief nu zelf uitprinten en verzenden naar Huurstunt. Het adres hebben wij alvast bovenaan de brief gezet, zodat je die niet zelf hoeft op te zoeken.

Je kunt er bij 123opzeggen ook voor kiezen om de brief te laten versturen met de verzendservice van 123opzeggen. Normaal vragen wij hier een kleine vergoeding voor, maar bij Huurstunt is het versturen van de brief helemaal gratis! Makkelijker kunnen we het niet voor je maken. Zodra jij de brief door ons laten versturen naar Huurstunt, zullen zij je Premium account beëindigen. Je zult een bevestiging ontvangen op de mail als het allemaal gelukt is, zodat je zeker weet dat je Premium account is opgezegd. Zo eenvoudig kan het opzeggen van een abonnement zijn!