Heb je een woning gevonden en hoef je niet langer gebruik te maken van de diensten van Huurstunt? Je kunt je abonnement bij Huurstunt eenvoudig gratis opzeggen bij 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief naar Huurstunt versturen. Het kost niets!

Huurstunt opzeggen

De woningnood is hoog in Nederland. Mensen proberen met man en macht een geschikte huurwoning te vinden. Helaas vis je snel achter het net als je handmatig alle makelaars bij langs gaat. Tevens heb je dan geen aanbod van particuliere verhuurders, waardoor je dan nog meer aanbod mist. Huurstunt is een woningplatform waar huurders op een eenvoudige manier het aanbod in hun regio kunnen vinden en daarop reageren. Dit scheelt potentiële huurders heel veel tijd en moeite.

Gratis account

Om gebruik te kunnen maken van Huurstunt kun je je gratis aanmelden. Met een gratis account kun je het gehele woningaanbod zien en de woningen die je bevallen, toevoegen aan je favorieten. Dit is handig om het overzicht te houden bij het zoeken naar een nieuwe huurwoning. Je kunt de status van jouw favoriete woningen handig in de gaten houden. Bovendien kun je ook gratis een oproep plaatsen op het prikbord van Huurstunt. In zo’n oproep kun je vertellen wat voor huurwoning je zoekt, zodat verhuurders ook contact met jou kunnen zoeken.

Mailalerts

Heb je nog huurwoning gezien die bij je past? Bij Huurstunt kun je ook op de hoogte gehouden worden van nieuwe huurwoningen via de nieuwsbrief. Je kunt hierbij precies aangeven wat voor huurwoning je zoekt, zodat je alleen mails ontvangt van huurwoningen die interessant zijn voor jou. Dat er vandaag geen huurwoning te huur wordt aangeboden, betekent natuurlijk niet dat dit zo blijft.  

Huurstunt Premium

Als je een woning gevonden hebt die voldoet aan de door jou gestelde eisen, wil je het liefst zo snel mogelijk in contact komen met de verhuurder. Met een Premium Huurstunt account kun je als potentiële huurder heel eenvoudig reageren op de woningen van jouw keuze. Een Huurstunt Premium account kost een vast bedrag per maand. Het gaat hier om een doorlopend abonnement, wat inhoudt dat het abonnement blijft doorlopen tot jij het weer opzegt. Het Huurstunt Premium account werkt als volgt: Iedere woningpagina bevat een contactformulier die je kunt invullen met je gegevens. Daarbij kun je ook een tekst bijvoegen waarin jij vermeld waarom je de geschikte huurder bent voor die woning. Dit bericht komt vervolgens rechtstreeks bij de verhuurder in de mailbox die daarna contact zal opnemen met de potentiële huurder. Huurstunt zelf heeft geen bemiddelende rol en werkt louter als doorgeefluik. Hierdoor heeft Huurstunt ook geen invloed op de verhuur van woningen.

Huurstunt opzeggen

Als je eenmaal een huis gevonden hebt, kun je je Huurstunt Premium account opzeggen. Dit kun je heel eenvoudig doen op de website zelf via je account, maar je kunt ook gebruikmaken van de opzegbrief van 123opzeggen. Wij hebben een opzegbrief voor je klaargezet die jij alleen nog maar hoeft aan te vullen met je eigen gegevens. Deze gegevens vul je in in de invulvelden naast de brief, waarna ze automatisch in de brief geladen worden. Je kunt de brief nu zelf uitprinten en verzenden naar Huurstunt. Het adres hebben wij alvast bovenaan de brief gezet, zodat je die niet zelf hoeft op te zoeken.

Je kunt er bij 123opzeggen ook voor kiezen om de brief te laten versturen met de verzendservice van 123opzeggen. Normaal vragen wij hier een kleine vergoeding voor, maar bij Huurstunt is het versturen van de brief helemaal gratis! Makkelijker kunnen we het niet voor je maken. Zodra jij de brief door ons laten versturen naar Huurstunt, zullen zij je Premium account beëindigen. Je zult een bevestiging ontvangen op de mail als het allemaal gelukt is, zodat je zeker weet dat je Premium account is opgezegd. Zo eenvoudig kan het opzeggen van een abonnement zijn!