Wil je het abonnement van Huurwoningenland opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Huurwoningenland als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Huurwoningenland opzeggen

Huurwoningenland is een website waar mensen kunnen zoeken naar hun ideale huurwoning, net als HuurExpert en Huurwoningen.nl. Je kunt eenvoudig de stad van jouw keuze invullen, zodat je alleen het aanbod ziet waar je wat aan hebt. Als je een woning ziet die jou aanspreekt en je wil reageren, dan heb je een premium account nodig. Een dergelijk account houdt in dat je €19,95 euro per maand betaald voor de functie om onbeperkt te reageren. De eerste 14 dagen zijn bij Huurwoningenland.nl altijd gratis, maar na die 14 dagen wordt het gratis abonnement omgezet in een betaald abonnement.

Huurwoningenland probeert het aanbod op de site altijd up-to-date te houden, zodat je zo min mogelijk achter het net vist. Toch kan huurwoningenland niet garanderen dat het aanbod op de site altijd kloppend is en dat is ook een veelgehoorde klacht. Mensen reageren op een woning en krijgen vervolgens niks te horen, of de makelaar in kwestie vertelt dat de woning al verhuurd is. Dat is heel frustrerend als je op zoek bent naar woonruimte.

Klachten over Huurwoningenland.nl

Naast de klacht dat er woningen op staan die niet meer te huur zijn, klagen mensen ook veelvuldig over het stilzwijgend verlengen van het abonnement. Na de gratis 14 dagen ga je automatisch het reguliere abonnementsgeld betalen als je je abonnement niet vroegtijdig opzegt. Veel mensen sturen dan een mail naar Huurwoningenland, maar zo’n mail blijkt vaak niet goed verwerkt te worden. Hierdoor komen veel mensen in de problemen. Het blijkt dus niet zo makkelijk als gedacht. Op Klacht.nl regent het klachten van mensen die menen dat het om een valse site gaat, met een nep aanbod en dat ze willen opzeggen. Dat lukt ze vervolgens niet en dat zorgt voor heel veel frustratie en kosten. Sommige mensen zouden zelfs al te maken hebben met een deurwaarder, ondanks dat ze hun abonnement naar eigen zeggen al hebben opgezegd.

Gratis opzeggen

Gelukkig kan 123opzeggen.nl je helpen. Huurwoningenland opzeggen kan namelijk heel eenvoudig via een opzegbrief. Je hoeft alleen maar een paar gegevens in te vullen, waarna er een unieke opzegbrief voor je gemaakt wordt. Vervolgens kun je de brief downloaden, printen en opsturen naar het adres dat bovenaan de brief staat. Als de brief daarna verwerkt is door huurwoningenland, zijn ze wettelijk verplicht om een bevestiging per mail of per post te sturen.

Je kunt er ook voor kiezen om de opzegging aan ons over te laten. Wij zorgen er dan tegen een kleine vergoeding voor dat de opzegbrief op de juiste mat valt, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Dat scheelt jou een hoop kopzorgen. Als je vragen hebt over deze manier van opzeggen, aarzel dan niet om de klantenservice een bericht te sturen. Ze staan voor je klaar.