Huurwoningenland opzeggen

5 / 5 (277 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Huurwoningenland opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Huurwoningenland als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresHuurwoningenland
Adres bedrijf
1314 AN Almere

, 23-09-2020

Betreft: Huurwoningenland opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

277 Beoordelingen Huurwoningenland

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

wil dit service niet meer gebruiken

huis gevonden

Ben niet opzoek

huis gevonden

Woning gevonden

Moeilijk om op te zeggen

Ik zoek geen woning meer

Ik nooit een aanbieding van jullie gezien. ik heb zelf meen huis gevonden in Alphen aan de Rijn ben daar in februari in getrokken ik heb jullie 3 keer opgezegd toch bleven jullie mij maar aan maning sturen dit is voor de eerste keer dat ik deze syt tegenkom ,
Ik heb geen prettige ervaring met jullie

ik blijkt een account bij jullie te hebben? maar ik heb mijzelf nooit aangemeld voor een woning...
ik zijn diversen keren betalingen van mij rekening geschreven, deze kon ik niet meer terug storten jammer voor mij...
degene die mij heeft aangemeld is mij niet bekend...
nu dreigen jullie met een deurwaarder???
voor iets wat ik niet heb gedaan???
ik heb ook mail gehad , dat ik gebeld zou worden door huurwoningenland???
tot op heden niemand gebeld???
hoe kan ik dit ongedaan maken...
ik ben radeloos...
graag z.s.m. een reactie zodat ik hiervan verlost ben.

Waardeloze geldklopperij.
Wil er nooit meer iets mee te maken hebben.
Zie ook op Internet dat het oplichters zouden zijn.
Weg ermee !

Meerdere malen via de mail opgezegd. Toch blijven er kosten in rekening gebracht worden. Deze frauduleuze praktijken moeten stoppen.

ben niet meer opzoek naar een woning.

Ik ben niet op zoek..verschillende malen geprobeerd op te zeggen..moet steeds betalen..ik wil alles stopzetten.zowel mijn betaling als abonnement.heb er geen financiële middelen meer voor

Oplichters mensen kijk uit

ik ben al in het bezit van een woning

Je blijft maar betalen maar je krijgt helemaal niks van jullie

Woning gevonden

Heb er niks aan

door maar heel erg slecht naar menig brief te hebben geschreven voor het op te zeggen ivm met dat ik allang een woning heb gevonden dus graag nogmaals het te stoppen en niet steeds het bedrag te verhogen !!!!

geen interesse meer

Huurwoningenland opzeggen gaat eenvoudig met 123opzeggen.nl

Huurwoningenland is een website waar mensen kunnen zoeken naar hun ideale huurwoning, net als HuurExpert en Huurwoningen.nl. Je kunt eenvoudig de stad van jouw keuze invullen, zodat je alleen het aanbod ziet waar je wat aan hebt. Als je een woning ziet die jou aanspreekt en je wil reageren, dan heb je een premium account nodig. Een dergelijk account houdt in dat je €19,95 euro per maand betaald voor de functie om onbeperkt te reageren. De eerste 14 dagen zijn bij Huurwoningenland.nl altijd gratis, maar na die 14 dagen wordt het gratis abonnement omgezet in een betaald abonnement.

Huurwoningenland probeert het aanbod op de site altijd up-to-date te houden, zodat je zo min mogelijk achter het net vist. Toch kan huurwoningenland niet garanderen dat het aanbod op de site altijd kloppend is en dat is ook een veelgehoorde klacht. Mensen reageren op een woning en krijgen vervolgens niks te horen, of de makelaar in kwestie vertelt dat de woning al verhuurd is. Dat is heel frustrerend als je op zoek bent naar woonruimte.

Klachten over Huurwoningenland.nl

Naast de klacht dat er woningen op staan die niet meer te huur zijn, klagen mensen ook veelvuldig over het stilzwijgend verlengen van het abonnement. Na de gratis 14 dagen ga je automatisch het reguliere abonnementsgeld betalen als je je abonnement niet vroegtijdig opzegt. Veel mensen sturen dan een mail naar Huurwoningenland, maar zo’n mail blijkt vaak niet goed verwerkt te worden. Hierdoor komen veel mensen in de problemen. Het blijkt dus niet zo makkelijk als gedacht. Op Klacht.nl regent het klachten van mensen die menen dat het om een valse site gaat, met een nep aanbod en dat ze willen opzeggen. Dat lukt ze vervolgens niet en dat zorgt voor heel veel frustratie en kosten. Sommige mensen zouden zelfs al te maken hebben met een deurwaarder, ondanks dat ze hun abonnement naar eigen zeggen al hebben opgezegd.

Gratis opzeggen

Gelukkig kan 123opzeggen.nl je helpen. Huurwoningenland opzeggen kan namelijk heel eenvoudig via een opzegbrief. Je hoeft alleen maar een paar gegevens in te vullen, waarna er een unieke opzegbrief voor je gemaakt wordt. Vervolgens kun je de brief downloaden, printen en opsturen naar het adres dat bovenaan de brief staat. Als de brief daarna verwerkt is door huurwoningenland, zijn ze wettelijk verplicht om een bevestiging per mail of per post te sturen.

Je kunt er ook voor kiezen om de opzegging aan ons over te laten. Wij zorgen er dan tegen een kleine vergoeding voor dat de opzegbrief op de juiste mat valt, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Dat scheelt jou een hoop kopzorgen. Als je vragen hebt over deze manier van opzeggen, aarzel dan niet om de klantenservice een bericht te sturen. Ze staan voor je klaar.