NLE opzeggen

5 / 5 (5 beoordelingen)

Wil je overstappen naar een andere energieleverancier, dan kun je NLE opzeggen. Dit doe je snel en makkelijk met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief verzenden. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresDe Nederlandse Energie Maatschappij
Adres bedrijf
3001 KB Rotterdam

, 02-12-2020

Betreft: NLE opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Verhuisdatum-overdracht:
Leveringsadres:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

5 Beoordelingen NLE

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Samenwonen

Verhuizing

NLE opzeggen

De NLE heette eerder de Nederlandse Energie Maatschappij en wordt ook wel de NEM genoemd. Het is, naar eigen zeggen, de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland en sinds 2016 de meest enthousiaste uitdager in de Nederlandse telecommarkt. De NLE levert naast gas en elektriciteit inmiddels ook internet, bellen en televisie.

De missie van de NLE is het uitdagen en scherp houden van traditionele markten als de energie- en telecommarkt. De Nederlandse Energie Maatschappij zorgt continu voor concurrerende prijzen en zet zich in voor een hoge klantgerichtheid en technische vernieuwing. Voor technische vernieuwing wordt gezorgd door het ontwikkelen en exploiteren van vooruitstrevende producten, zoals slimme thermostaten, apps, datadiensten en elektrische mobiliteit.

De NLE, toen nog de Nederlandse Energie Maatschappij genaamd, is opgericht in 2004 als een kleinschalig energiebedrijf. Drie jaar na de oprichting werden er echt plannen gemaakt. Zo was de missie van het bedrijf vastgesteld: het worden van een prijsvechter en het openbreken van de energiemarkt. Als gevolg was het aantal klanten verzevenvoudigd. Het jaar erna was het aantal klanten verdubbeld en zo ging de groei verder. Inmiddels heeft het bedrijf ongeveer 750.000 aansluitingen in zijn beheer.

Looptijd van een contract bij de NLE

De NLE werkt met contracten met een bepaalde- en onbepaalde looptijd. In eerste instantie ga je een contract aan met een bepaalde looptijd van minimaal een jaar. Is de looptijd voorbij, dan wordt het contract automatisch verlengd en omgezet naar een contract met onbepaalde looptijd. Vanaf dit moment kun je het contract tussentijds beëindigen met een opzegtermijn van 30 dagen. Wil je het contract opzeggen voor de afloopdatum, dan is dit ook mogelijk met een opzegtermijn van 30 dagen. Hiervoor wordt echter wel een boete in rekening gebracht afhankelijk van de resterende looptijd.

De NLE eenvoudig en snel opzeggen

Heb je een contract bij de NLE lopen en wil je deze overstappen naar bijvoorbeeld Vattenfal, Greenchoice of Oxxio? Dan kun je contact opnemen met de NLE of de opzegging regelen via de website. Bij 123Opzeggen kun je gratis een opzegbrief maken door je persoonlijke- en contractgegevens in te vullen op deze pagina. Download de brief gratis en print deze uit. Verstuur de opzegbrief naar het adres van de NLE dat op de brief staat. Is het adres van de NLE een postbusadres, vergeet dan niet een postzegel toe te voegen.

Verzendservice 123Opzeggen.nl

Geef je de beëindiging van je contract liever uit handen, dan is dit geen enkel probleem. Maak gebruik van de verzendservice door de gevraagde gegevens in te vullen. Betaal een eenmalige vergoeding, zodat we de opzegbrief voor je versturen. Betalen voor de verzendservice is mogelijk via iDeal of PayPal. Heb je ons opdracht gegeven voor het opzeggen van jouw contract bij de NLE, dan hoef je je hier niet meer druk om te maken. Het stopzetten is via de verzendservice zo gedaan. Is de opzegging van je contract door de NLE ontvangen, dan ontvang je van deze partij een bevestiging. Heb je vroegtijdig opgezegd, houdt dan rekening met een boete. Voor vragen over deze boete kun je bij de NLE terecht.