PWN opzeggen

5 / 5 (24 beoordelingen)

Ga je verhuizen of heb je om een andere reden het water van PWN niet langer nodig? Je kunt PWN opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresPWN
t.a.v. Opzeggen
Adres bedrijf
1990 AC Velserbroek

, 27-09-2020

Betreft: PWN opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Telefoon:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

24 Beoordelingen PWN

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

opname in Verpleeghuis

Beste, ik ben verhuizen naar andere woning en wil ik opzeggen.

EINDE HUURCONTRACT PER 31-08-2020

Woning verkocht

verhuizing naar andere gemeente

Verhuizing buitenland

Samenwonen

Verhuizen/scheiding

verhuizing naar nog onbekend adres

Overlijden

Verhuizing

Ik heb mijn woning verkocht per 1 juli 2020 en verhuis naar een andere regio.

Verhuizing

Het pand word opgezegd

Ik ga samen wonen

Verhuizing buitenland

Verhuizing per 1 mei 2020 naar verzorgingshuis

bedankt voor de jarenlange prettige samenwerking

postadres nieuw: Julia...

samenwonen op ander adres

PWN opzeggen

PWN is de leverancier van het drinkwater aan ruim 804.160 huishoudens, bedrijven en instellingen in Noord-Holland. PWN zorgt voor het drinkwater in heel Noord-Holland met uitzondering van Amsterdam en enkele omliggende gemeentes. Die gemeentes worden voorzien van hun drinkwater door Waternet. Het water voor de huishoudens en bedrijven die bij PWN zijn aangesloten wordt gewonnen het IJsselmeer en het Noordzeekanaal. Hier wordt het gelijk gezuiverd tot drinkwater wat bij de mensen uit de kraan stroomt.

Unieke techniek

De derde fabriek in bevat een speciaal soort techniek waar buitenlandse bedrijven maar al te graag gebruik van willen maken. Het gaat om de techniek waarmee het water gezeefd wordt met harskorrels. Door die korrels vindt er een ionenwisseling plaats waardoor nitraat en sulfaat uit het water gehaald kunnen worden. Daarna wordt het water over keramische membranen geleid waardoor bacteriën zoveel mogelijk verwijderd kunnen worden. Tot slot helpt uv-licht en waterstofperoxide ervoor om virussen, bestrijdingsmiddelen en medicijnen uit het water te halen. Zo kan Noord-Holland genieten van erg schoon drinkwater.

Natuurgebieden PWN

Naast de waterzuiveringsinstallaties heeft PWN ook een aantal grote natuurgebieden in haar beheer. Zo is ruim 5300 hectare in het Noord-Hollands Duinreservaat van PWN en ook 200 hectare van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland zal door PWN moeten worden onderhouden en beheerd. Tussen de jaren 1989 en 1993 heeft het bedrijf de gebieden flink schoongemaakt, waardoor eerder verdwenen planten en vogels nu weer terug zijn in het gebied. Om mensen ook van het gebied te kunnen laten genieten, houden enkele dochterbedrijven van PWN zich bezig met het uitbaten van campings in de gebieden. De Kennemer Duincampings zijn in de zomerjaren mateloos populair onder binnen- en buitenlandse toeristen.

PWN opzeggen

Ga jij verhuizen naar een gebied waar PWN het water niet levert, dan zul je de levering zelf stop moeten zetten en moet je je aanmelden bij de nieuwe leverancier. Gelukkig kun je het oude abonnement bij PWN eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je de opzegbrief zelf helemaal gratis kunt downloaden. Je kunt er dan voor kiezen om de opzegbrief zelf naar PWN te sturen, maar dit kun je ook overlaten aan 123opzeggen. Als je kiest voor de laatste optie, dan zal 123opzeggen ervoor zorgen dat de opzegbrief bij PWN terechtkomt. PWN zal er daarna voor zorgen dat je abonnement wordt stopgezet en dat je niet langer betaalt voor het water van je oude adres.