Qurrent opzeggen

4.5 / 5 (2 beoordelingen)

Wil je overstappen naar een andere energieleverancier en Qurrent opzeggen? Je kunt dit snel regelen met een opzegbrief van 123opzeggen, Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresQurrent
t.a.v. Ledenadministratie Qurrent Energie
Adres bedrijf
1096 BL Amsterdam

, 23-09-2020

Betreft: Qurrent opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Verhuisdatum-overdracht:
Leveringsadres:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2 Beoordelingen Qurrent

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Qurrent opzeggen

Qurrent is een Nederlandse energieleverancier die Nederland een stukje groener probeert te maken. In 2006 werd het concept voor dit bedrijf bedacht tijdens een innovatiewedstrijd. Het idee was gericht op mensen minder energie laten verbruiken en daarbij ook zelf energie op te laten wekken. In 2014 werd uiteindelijk het bedrijf Qurrent energie opgericht en vanaf dat moment mag Qurrent zich ook officieel een energieleverancier noemen.

Duurzame energie

Het streven van Qurrent is – in tegenstelling tot anderen, niet om zoveel mogelijk winst te maken, maar om Nederland groener en duurzamer te maken. Qurrent wil dus ook vooral niet dat mensen meer energie gaan verbruiken, maar juist dat ze minder verbruiken en meer zelf opwekken. Ze willen mensen hierbij helpen door bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen. Als je dak daar niet geschikt voor is, dan kun je ervoor kiezen om een stukje windmolen te kopen. Als er genoeg mensen een stukje van de windmolen kopen, dan wordt er daadwerkelijk een windmolen geplaatst. De energie die daaruit opgewekt wordt, deel je dan met de andere kopers. De opgewekte energie wordt dan van je rekening afgetrokken.

Naast een windmolenpark, kun je er ook voor kiezen om mee te doen met een zonnepark. Samen met buurtgenoten wordt er dan een dergelijk park aangelegd. De opbrengsten hiervan worden verrekend met de energieleverancier van de deelnemer. Het is dus niet nodig om een klant te zijn van Qurrent als je graag mee wil doen met het zonnepark. Zo kan iedereen ervan profiteren en wordt iedereen een beetje groener. Dat scheelt flink in de kosten.

Qurrent opzeggen

Soms kan het echter nog meer lonen om over te stappen naar een andere energiemaatschappij, zoals bijvoorbeeld Vattenfall, Oxxio en Essent. Als dat is wat je liever doet, dan zul je eerst je contract bij Qurrent op moeten zeggen. Dit kan gelukkig eenvoudig via 123Opzeggen.nl. Bij ons kun je heel gemakkelijk een gratis opzegbrief maken. Je hoeft hiervoor alleen een aantal noodzakelijke gegevens in te vullen. Die gegevens zijn nodig om de brief rechtsgeldig te maken. Daarbij is het ook nodig voor Qurrent om de opzegging zo snel mogelijk te laten verlopen.

Zodra de gegevens in de brief staan, kun jij de opzegbrief gelijk downloaden, printen en verzenden. Het adres waar de brief heen moet, hebben wij alvast bovenaan de brief gezet. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk! Dat alles, helemaal voor niets!

Verzendservice

Natuurlijk kan het zo zijn dat je liever hebt dat wij de opzegging volledig van je overnemen. Ook dat is geen enkel probleem bij 123Opzeggen.nl. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij Qurrent op de mat valt. Je hoeft hiervoor alleen de benodigde gegevens in te vullen. De rest regelen wij. Je kunt nu lekker achterover leunen en zodra de opzegging verwerkt is, zal Qurrent een bevestiging. Dit kan zowel via de mail als per post. Als je de bevestiging binnen hebt, weet je zeker dat de opzegging gelukt is.