Wil jij overstappen naar een andere energieleverancier, dan kun je Nuon Vattenfall opzeggen. Dit doe je snel en makkelijk met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Vattenfal opzeggen

Op 1 januari 1994 zag Nuon Energy het licht. Het ontstond uit PGEM, een energiebedrijf voor Gelderland en Flevoland. De jaren daarop volgde nog een aantal fusies en uiteindelijk is Nuon nu in handen gekomen van Vattenfall. Dit Zweedse bedrijf is een van de grootste energieproducten van Europa. Uiteindelijk zak het merk Nuon volledig verdwijnen en Vattenfall de nieuwe naam worden. Dit hebben ze besloten, omdat ze vinden dat ze dan grotere projecten op kunnen pakken op het gebied van duurzaamheid.

Nuon en duurzaamheid

Duurzaamheid is voor Nuon een belangrijk investeringsdoel en ze ondersteunen hiervoor verschillende initiatieven. Zo investeren ze bijvoorbeeld in elektrisch rijden. Ook Nuon Foundation krijgt uiteraard de nodige steun. Het gaat hier om een stichting die al meer dan 10 jaar activiteiten van medewerkers ondersteunt. Zoals hierboven ook al genoemd werd, is duurzaamheid een belangrijk agendapunt voor de energieleverancier. Ze investeren daarom ook veel in de duurzame productie van energie, zoals windmolens en zonneparken.
Verder richt Nuon zich op het sponsoren van duurzame en maatschappelijke initiatieven. Een bekend voorbeeld is het Nuon Solar Team waar een team van jong talent alles op alles zet om de snelste en meest efficiënte zonnewagen te bouwen. Het team neemt met deze zonnewagen deel aan de Bridgestone World Solar Challenge, de belangrijkste race voor zonnewagens ter wereld in Australië. Naast het Nuon Solar Team zet Nuon zich in voor amateursportclubs in Nederland die zich richten op energiebesparing en verduurzaming.

Loyaliteit

Ben je klant van Nuon, dan wordt loyaliteit gewaardeerd met korting. Deze korting neemt ieder jaar toe tot maximaal 25 procent bij een afname van stroom. Naast korting kun je ook sparen voor mooie cadeaus en andere kortingen. Toch kan het ook zijn dat je liever profiteert van de aanbieding van een andere energiemaatschappij, zoals Oxxio, Greenchoice of Essent. Overstappen kan namelijk voordelig zijn.

Vattenfall opzeggen

Als dat voor jou het geval is, dan kan 123opzeggen.nl je helpen met het opzeggen van je Nuon contract. Een Nuon contract opzeggen is niet altijd even makkelijk en er zijn wat zaken die je zelf in de gaten moet houden. Let bijvoorbeeld op wanneer je contract afloopt, dit is belangrijk voor je opzegging en voor wanneer je het andere contract in laat gaan. Dubbel betalen is voor niemand wenselijk en zonder stroom zitten ook allerminst.
123Opzeggen.nl kan je wel gemakkelijk helpen bij het opzeggen van het contract, zonder dat jij daar veel moeite voor hoeft te doen. Via onze handige opzegservice maak jij snel en eenvoudig een opzegbrief die aan alle eisen voldoet. Het enige wat jij zelf nog moet doen is het uitprinten en opsturen van de brief. Het adres staat al bovenaan de brief, dus die hoef je niet meer op te zoeken.

Verzendservice 123Opzeggen.nl

We kunnen ons ook voorstellen dat je geen zin hebt om die brief zelf te verzenden en tegen een kleine vergoeding doen wij dat voor je. Je geneert de brief en na betaling nemen wij het hele proces van je over. Wij zorgen ervoor dat de brief op de juiste mat valt en dat jij lekker achterover kunt leunen. Zodra je opzegging verwerkt is, krijg je van Nuon een bevestiging. Daarin staat in de meeste gevallen ook de einddatum van het contract.