Vitens Waterbedrijf opzeggen

5 / 5 (21 beoordelingen)

Ga je verhuizen naar een plek waar een ander waterbedrijf actief is, dan zul je Vitens op moeten zeggen. Dit doe je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Zo makkelijk kan opzeggen zijn!

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresVitens Waterbedrijf
t.a.v. Afdeling Klantenservice
Adres bedrijf
8001 BE Zwolle

, 20-09-2020

Betreft: Vitens Waterbedrijf opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn contract per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Datum-overdracht:
Klantnummer:
Meterstand-bij-overdracht:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

21 Beoordelingen Vitens Waterbedrijf

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Wisselwoning

Er is per 1 aug een nieuwe huurder in het pand en die gaat zelf water regelen op zijn naam.

Verhuizen verzorgingshuis

verkoop huis per 22-11-2019

Verhuizing naar verzorging

ik was er altijd blij mee.

we wonen nu in Deventer

Ik heb gestopt met mijn bedrijf Goed Gekleurd en zit dus niet meer in dit pand.

Verhuizing/ samenwonen

Beëindiging huur

in mijn nieuwe woning wordt het water via de servicekosten betaald. Verder geen klachten.

Geen problemen met vitens maar hebben water uit een bron

geen huurder meer

Onderneming verkocht

Verhuizing naar Verzorgings- Appartement.

Verhuisd naar andere woning

Opname verpleegunit

opname verpleeghuis

verkoop huis

Vitens Waterbedrijf opzeggen

We hebben allemaal schoon drinkwater nodig. Hetzij om te drinken of te koken en we gebruiken het zelfs om ons te douchen en onze tanden te poetsen. Water is van levensbelang en daarom is het belangrijk dat waterbedrijven in Nederland hun werk goed doen. Elke regio valt onder een van de tien waterbedrijven. Zij zorgen ervoor dat er altijd mooi en lekker water uit de kranen in Nederland komt.

Nu vraag je je misschien af wat het verschil is tussen de provinciale waterschappen en een drinkwaterbedrijf. Drinkwaterbedrijven zorgen ervoor dat drinkwater gemaakt wordt van grondwater of water uit rivieren. Zij pompen het op en leveren het aan de klanten. Waterschappen hebben een andere verantwoordelijkheid. Zij zorgen ervoor dat er genoeg water is, zodat Vitens en Evides het op kunnen pompen. Dit doen ze voornamelijk door regenwater weg te pompen in natte tijden en het juist te verspreiden in droge tijden. Zo blijft de natuur in takt en kunnen agrariërs hun werk blijven doen.

Wat doet Vitens Waterbedrijf?

Vitens Waterbedrijf is het grootste waterleidingbedrijf van Nederland. Ze voorzien maar liefst 5,6 miljoen particuliere en zakelijk klanten. Vitens ontstond in 2002 toen Nuon Water, Waterbedrijf Gelderland en Waterleiding Maatschappij Overijssel fuseerde. De fusie ging uiteindelijk nog verder toen ook Hydron Flevoland en Hydron Midden-Nederland zich aansloten bij Vitens. Hierdoor bleef Vitens maar groeien en inmiddels voorziet het waterbedrijf vijf complete provincies van kwalitatief goed drinkwater. Dit zijn de provincies Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland, Friesland en een gedeelte van Drenthe.

De missie van het waterbedrijf is om Nederland te voorzien van waardevol water en ervoor te zorgen dat er op elk moment van de dag betrouwbaar en lekker water uit de kraan van elke Nederlander komt. Daarnaast doet Vitens haar uiterste best om de kostbare drinkwaterbronnen van het bedrijf te beschermen, zodat er in de toekomst ook water uit te winnen valt. Dit vergt de nodige inspanning. Naast die bescherming zit het bedrijf ook niet stil op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Ze proberen altijd vernieuwend uit de hoek te komen waardoor de klant altijd het beste krijgt.

Naast de bovengenoemde zaken, staat de klant ook echt centraal bij Vitens. Ze hebben beleid ontwikkeld door het analyseren van digitale data over klantgedrag, waardoor calamiteiten eenvoudig opgelost kunnen worden. Op die manier hoeft de klant nooit lang te wachten op een oplossing en blijft die tevreden. Mochten er toch klachten voorkomen, dan streeft Vitens naar een nog betere klachtafhandeling van callcenters. Vitens wil altijd in dialoog blijven gaan. Zo reageren ze altijd als een klant zijn of haar boosheid uit op social media. Ze vinden het belangrijk dat iedereen tevreden is en doen daar hun uiterste best voor.

Water For Life

Naast het drinkwater van Nederlanders, zet Vitens zich ook in voor drinkwater en sanitaire voorzieningen in landen waar dit niet vanzelfsprekend is. Eén miljard mensen hebben geen toegang tot schoon water en dat wil Vitens graag anders zien. Naast drinkwater, wat natuurlijk van levensbelang is, hebben deze mensen vaak ook geen wasgelegenheid of toiletten. Hierdoor zijn ze veel vatbaarder voor ziektes. Vitens en Evides Waterbedrijf zetten zich in om deze mensen te helpen. De klanten kunnen ook helpen door donateur te worden via hun waterfactuur. Ze betalen dan een extra bedrag dat rechtstreeks naar Water For Life gaat. Vitens en Evides leggen samen waterleidingen, tappunten en wc’s aan. Daarbij verzorgen ze ook trainingen over hygiëne. Hiermee hebben ze al tienduizenden mensen bereikt. Het mooie aan dit initiatief is dat al het ingezamelde geld ook daadwerkelijk bij de projecten terecht komt. Niets blijft aan de strijkstok hangen.

Vitens opzeggen

Als je niet langer in het gebied van Vitens woont, is het belangrijk dat je Vitens opzegt. Ben je dit vergeten te doen toen je ging verhuizen? Geen enkel probleem. Je kunt het Vitens opzeggen tot drie jaar na je verhuizing. De kans is dus klein dat je te laat bent. Als je gaat verhuizen binnen het gebied van Vitens, hoef je het waterbedrijf niet op te zeggen. Je kunt in dat geval je verhuizing doorgeven op de site van Vitens. Het waterbedrijf verhuist dan gewoon met je mee.

Als je wél buiten het werkgebied van Vitens gaat wonen, kun je opzeggen. 123opzeggen kan je daarbij helpen. We bieden een hele handige opzegservice aan, waarmee je gratis een opzegbrief maakt. Hierboven staan een aantal invulvelden, waarin je je gegevens in kunt vullen. Die gegevens worden dan automatisch in de opzegbrief daarnaast geladen. Je kunt de brief daarna compleet kosteloos downloaden. Je hebt alleen nog een postzegel nodig om de brief te verzenden.

Verzendservice

We weten dat het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is dat iedereen postzegels in de kast heeft liggen en daarom bieden we ook een verzendservice aan. Je kunt op een eenvoudige wijze je brief door ons laten verzenden. Hier vragen wij een kleine vergoeding voor, maar jij hoeft in ruil daarvoor de deur niet meer uit om Vitens op te zeggen. Dit doen wij voor je! Om gebruik te maken van deze verzendservice vul je net als bij de opzegservice je gegevens in, maar ditmaal kies je een verzendoptie. Na de betaling zullen wij de brief verzenden en zodra Vitens de brief verwerkt heeft krijg jij een bevestiging. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Vitens houdt normaliter een verwerkingsduur van twee weken aan.