Ga je verhuizen? Je adres afmelden bij Waternet is heel eenvoudig. Maak gebruik van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en wij zorgen dat de opzegbrief bij Waternet terechtkomt. 

Waternet opzeggen

Ieder huishouden in Nederland wordt voorzien van schoon drinkwater. Dit is natuurlijk niet gratis en wordt verzorgd door het waterbedrijf van die regio. Hier heb je in principe geen keuze in. Soms moet je je aansluiting echter wel opzeggen. Dit kan bijvoorbeeld als iemand komt te overlijden of wanneer je gaat verhuizen. Hoe je dit het beste kunt doen, leggen we je graag uit!

Verhuizen binnen het levergebied

Ga je verhuizen en twijfel je of je nieuwe adres in het levergebied van Waternet ligt? Dit is belangrijke informatie, omdat je je abonnement dan niet hoeft op te zeggen, maar je alleen moet doorgeven dat je gaat verhuizen naar een ander adres waar je ook drinkwater van Waternet wilt ontvangen. In dat geval kun je geen gebruikmaken van de opzegbrief van 123opzeggen, maar zul je contact moeten opnemen met de klantenservice van Waternet. De woonplaatsen waar Waternet levert zijn:

  • Amsterdam
  • Amstelveen
  • Diemen
  • Heemstede
  • Muiden
  • Muiderberg
  • Oud-Amstel

Ga je verhuizen naar een andere plaats, dan zul je je contract met waternet moeten opzeggen.

Verhuizen naar een andere regio

Staat jouw nieuwe woonplaats niet in het lijstje hierboven, dan zul je je waterleverancier moeten opzeggen. Gelukkig regel je dit eenvoudig met de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Dit zijn bijvoorbeeld je postcode en e-mailadres. De dingen zijn belangrijk, zodat Waternet kan zien welk contract ze moeten opzeggen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, wanneer je deze helemaal gratis kunt downloaden. Je kunt de brief nu versturen naar het adres bovenaan de brief. Deze heeft 123opzeggen alvast voor je opgezegd. We raden je aan om je opzegging door middel van aangetekende verzending te regelen. Zo weet je zeker dat je opzegbrief op de juiste plek terechtkomt en dat hij ook is aangekomen. Hiervan ontvang je dan namelijk bewijs.

Wil je liever dat 123opzeggen de verzending voor je regelt, dan kun je kiezen voor onze verzendoptie. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegging op de juiste plek terechtkomt, zodat je adres afgemeld kan worden en jij je kunt aanmelden bij een ander waterbedrijf in Nederland. Benieuwd welk waterbedrijf bij elke provincie hoort?