WoonVeilig opzeggen

5 / 5 (20 beoordelingen)

Als jij het abonnement van WoonVeilig niet meer nodig hebt en genoeg hebt aan de gratis service, dan kun je WoonVeilig opzeggen. Het WoonVeilig abonnement stopzetten is gelukkig heel eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens hieronder in, kies voor de verzendoptie en zeg je abonnement vandaag nog op. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresWoonVeilig
Adres bedrijf
4201 HL Gorinchem

, 28-02-2020

Betreft: WoonVeilig opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

20 Beoordelingen WoonVeilig

Schrijf een beoordeling over WoonVeilig

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ander alarmsysteem

Wij willen iets anders gaan doen

Ben heel tevreden over woonveilig ..

Huis verkocht wegens scheiding

Ander systeem genomen

WoonVeilig opzeggen

Je voelt je natuurlijk graag veilig in je eigen huis en daarom biedt WoonVeilig, net als Verisure en Homies een beveiligingssysteem aan. Als je je woning uitrust met dit systeem kun je op afstand toch nog een oogje in het zeil houden bij je huis. Dit geeft een veilig gevoel en werkt tevens preventief. Als inbrekers het gevoel hebben dat er een beveiligingssysteem in het huis aanwezig is, zullen zij minder snel proberen in te breken omdat de pakkans vergroot wordt.

Wat doet WoonVeilig?

Woonveilig wil meer bieden dan alleen maar een alarmsysteem. Voor 2008 was beveiliging heel anders geregeld in Nederland, meent WoonVeilig. Het duurde soms maanden voordat je huis echt beveiligd was en zelfs dan was het nog niet goed geregeld. Eén keer per 24 uur werd het systeem gecontroleerd, maar je hoorde het als klant niet als er wat mis was. Dit rapport kreeg je vaak pas later onder ogen. Hierdoor ontstond onzekerheid en dat wilde WoonVeilig niet. Met het alarmsysteem van WoonVeilig wordt de woning 24 uur per dag, 7 dagen per week gecontroleerd door het systeem. Als er iets niet in de haak is worden jij en je contactpersoon gelijk gealarmeerd. Zo kan er snel actie ondernomen worden.

Hoe werkt WoonVeilig?

Als je gebruik wilt maken van het alarmsysteem van WoonVeilig heb je het Compleet Alarm Startpakket nodig. In dit pakket zit:

  • Huiscentrale
  • Bewegingsmelders
  • Deur-/raamcontact
  • Bedieningspaneel met pincode
  • Paniekknop
  • 4 stickers

Dit zijn tevens de onderdelen die je nodig hebt om je huis in beginsel veilig te maken. Je kunt dit pakket altijd nog uitbreiden met camera’s en andere handige snufjes. Zodra je al deze onderdelen geïnstalleerd hebt, kun je gebruikmaken van de slimme huisbeveiliging van WoonVeilig. Dit houdt in dat je via een app altijd in contact staat met je huis, zodat je altijd in controle bent. Zodra er een alarm afgaat, zullen de contactpersonen die je zelf opgeeft gebeld of ge-sms’t worden.

Abonnement WoonVeilig

Als je gebruik wilt maken van je WoonVeilig systeem, kan dat in principe gratis. In dat geval krijg je de basisfuncties tot je beschikking, zoals het bedienen van de app en de klantenservice van WoonVeilig. Als je echter alles uit je alarmsysteem wilt halen, kun je beter kiezen voor de WoonVeilig Beveiligingsdienst. Voor een vast bedrag per maand krijg je dan ook alarmberichten per SMS, telefoon en e-mail. Daarbij is ook je stroomvoorziening, internetverbinding, batterij en de werking van het apparaat 24/7 bewaakt. Zo ben je altijd op de hoogte van alles wat er met je apparaat gebeurt.

Je kunt dit abonnement daarnaast ook nog uitbreiden met de videobeveiligingsdienst en de BeveiligerAanHuis surveillancedienst. Bij de laatstgenoemde uitbreiding zal er een surveillant naar je huis gestuurd worden indien het alarm afgaat. Er komt op die manier altijd hulp als er wat is.

WoonVeilig opzeggen

Als jij op dit moment het betaalde abonnement hebt, maar je denkt dat je ook voldoende hebt aan een gratis account of als je je WoonVeilig systeem helemaal niet meer wilt gebruiken kun je je abonnement opzeggen. Gelukkig is WoonVeilig opzeggen zo gepiept met de opzegbrief van 123opzeggen. Om gebruik te maken van deze opzegbrief, hoef je alleen maar je gegevens in de bovenstaande velden te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna jij de brief gratis kunt downloaden en verzenden. Het adres van WoonVeilig staat al bovenaan de brief, zodat jij daar niet meer naar hoeft te zoeken. Je hebt alleen nog een envelop en een postzegel nodig om de brief te verzenden.

Als je de verzending liever uit handen geeft is dat natuurlijk ook mogelijk. In dat geval kun je kiezen voor de verzendoptie en zorgen wij ervoor dat de brief bij WoonVeilig komt. Wij vragen hiervoor wel een kleine vergoeding, maar het scheelt jou een hoop tijd. Zodra de opzegbrief bij WoonVeilig binnengekomen is, is het aan hen om de opzegging te verwerken. Zodra ze dit gedaan hebben, zullen ze contact met jou opnemen om de opzegging te bevestigen. Op die manier wordt opzeggen wel heel eenvoudig.