50liefde opzeggen

5 / 5 (22 beoordelingen)

Wil je het lidmaatschap van 50liefde opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar 50liefde als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
Adres50liefde
Adres bedrijf
5657 DV Eindhoven

, 09-04-2020

Betreft: 50liefde opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

22 Beoordelingen 50liefde

Schrijf een beoordeling over 50liefde

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

relatie gevonden

Vindt er niks aan

Dit is niet de site waar ik mijn liefde heb kunnen vinden. Helaas ( ik had het graag anders gezien)

Ik heb inmiddels een relatie

Na veel berichten te hebben geschreven hebben van de tien er één geantwoord. Mijn mening is als is het negatief kun je toch op een fatsoenlijke manier reageren.

50Liefde.nl opzeggen is simpel met 123opzeggen.nl

50Liefde.nl is een datingsite die speciaal gemaakt is voor vijftigplussers die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of een vriendschap. Het is als vijftigplusser helemaal niet zo makkelijk om iemand te vinden. Vaak heb je een drukke baan, kinderen en andere dingen die je aandacht nodig hebben. Iemand ontmoeten is dan een stuk lastiger en een datingssite kan dan uitkomst bieden. Vijftigplussers gaan dan vaak naar sites als Ourtime van Lexa of 50Liefde.nl, omdat de mensen hier in dezelfde levensfase zitten.

Serieuze wijze van daten

50Liefde.nl onderscheid zich van andere datingssites, omdat de profielen stuk voor stuk handmatig gecontroleerd worden door de medewerkers van 50Liefde. Daarbij kun je op deze datingssite eerst anoniem berichten sturen, voordat je al je gegevens aan iemand geeft. Dit kun je doen als je er zeker van bent dat je iemand ook echt interessant vindt.

Een ander bijzonder feitje van deze datingssite is dat er meer vrouwen dan mannen actief zijn. Vaak zijn mannen oververtegenwoordigd op een site als deze. De reden dat vrouwen hier veel actiever zijn, is volgens de site zelf de serieuze insteek. De intentie van de site is om mensen te helpen aan een serieuze relatie en dat zou vrouwen meer aanspreken. Doordat mensen echt op zoek zijn naar een levenspartner is het ook niet zo gek dat een op de drie mensen ook daadwerkelijk liefde vindt via de site.

Opzeggen 50Liefde.nl met gratis opzegbrief

Ben jij een van die gelukkige mensen die de liefde gevonden heeft via 50Liefde.nl, of heb je besloten om je levenspartner elders te ontmoeten? 50Liefde.nl opzeggen is dan een logisch vervolgstap. Bij 123opzeggen.nl weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om van een abonnement af te komen. Het vergt wat uitzoekwerk en dat willen we je graag besparen. Door gebruik te maken van onze gratis opzegservice, kun je heel eenvoudig een opzegbrief maken. De brief is speciaal ontwikkelt voor 50Liefde.nl. Alle benodigde informatie staat erin, zodat de opzegging tot een goed einde gebracht kan worden. Zodra je je gegevens hebt ingevuld, kun je de brief downloaden, printen en verzenden. Het adres waar de brief heen moet hebben we voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet. Zo hoef jij niet eindeloos te zoeken naar het juiste postadres.

Verzendservice

Bij 123opzeggen.nl snappen we ook dat je niet veel zin hebt om naar de brievenbus te lopen en misschien heb je wel helemaal geen printer of postzegels. Wij kunnen je een hoop moeite besparen tegen een kleine vergoeding. Kies voor de verzendwijze en wij doen de rest. 123opzeggen.nl zorgt ervoor dat de brief op de juiste mat valt en dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Zodra de opzegging verwerkt is, zul je een bevestiging krijgen per post of per mail. Zo weet jij altijd hoe je opzegging ervoor staat en hoef je je nergens zorgen over te maken.