Heb je een abonnement bij 50Liefde en wil je stoppen met online dating? Je kunt 50Liefde opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie ben je verzekerd van een zorgeloze opzegging. 

50Liefde.nl opzeggen

50Liefde.nl is een datingsite die speciaal gemaakt is voor vijftigplussers die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of een vriendschap. Het is als vijftigplusser helemaal niet zo makkelijk om iemand te vinden. Vaak heb je een drukke baan, kinderen en andere dingen die je aandacht nodig hebben. Iemand ontmoeten is dan een stuk lastiger en een datingssite kan dan uitkomst bieden. Vijftigplussers gaan dan vaak naar sites als Ourtime van Lexa of 50Liefde.nl, omdat de mensen hier in dezelfde levensfase zitten.

Serieuze manier van daten

50Liefde.nl onderscheid zich van andere datingssites, omdat de profielen stuk voor stuk handmatig gecontroleerd worden door de medewerkers van 50Liefde. Daarbij kun je op deze datingssite eerst anoniem berichten sturen, voordat je al je gegevens aan iemand geeft. Dit kun je doen als je er zeker van bent dat je iemand ook echt interessant vindt.

Een ander bijzonder feitje van deze datingssite is dat er meer vrouwen dan mannen actief zijn. Vaak zijn mannen oververtegenwoordigd op een site als deze. De reden dat vrouwen hier veel actiever zijn, is volgens de site zelf de serieuze insteek. De intentie van de site is om mensen te helpen aan een serieuze relatie en dat zou vrouwen meer aanspreken. Doordat mensen echt op zoek zijn naar een levenspartner is het ook niet zo gek dat een op de drie mensen ook daadwerkelijk liefde vindt via de site.

Opzeggen 50Liefde.nl met gratis opzegbrief

Ben jij een van die gelukkige mensen die de liefde gevonden heeft via 50Liefde.nl, of heb je besloten om je levenspartner elders te ontmoeten? 50Liefde.nl opzeggen is dan een logisch vervolgstap. Bij 123opzeggen.nl weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om van een abonnement af te komen. Het vergt wat uitzoekwerk en dat willen we je graag besparen. Door gebruik te maken van onze gratis opzegservice, kun je heel eenvoudig een opzegbrief maken. De brief is speciaal ontwikkelt voor 50Liefde.nl. Alle benodigde informatie staat erin, zodat de opzegging tot een goed einde gebracht kan worden. Zodra je je gegevens hebt ingevuld, kun je de brief downloaden, printen en verzenden. Het adres waar de brief heen moet hebben we voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet. Zo hoef jij niet eindeloos te zoeken naar het juiste postadres.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je de verzending van de opzegbrief liever aan iemand anders overlaat. 123opzeggen biedt een handige verzendservice, waarbij we voor een kleine vergoeding de opzegbrief naar 50Liefde versturen. Jij kunt op die manier eenvoudig vanachter de computer opzeggen, terwijl 123opzeggen de rest voor je regelt. Bovendien krijg je hier helemaal gratis onze 100% opzeggarantie bij. Je bent op die manier verzekerd van een zorgeloze opzegging.