EliteDating opzeggen

5 / 5 (28 beoordelingen)

Heb je ware liefde gevonden of ben je klaar met daten? Je kunt EliteDating opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen zal de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie weet je zeker dat je datingabonnement bij EliteDating goed opgezegd wordt. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresEliteDating
Adres bedrijf
D-10999 Berlin

, 07-08-2020

Betreft: EliteDating opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
User-id:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

28 Beoordelingen EliteDating

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

alleen maar Belgische mannen

Was goed maar geen reactie op mijn opzegging voor 10 maanden.
Beoordeling 3/10

Klaareeerrrrrr

liefde gevonden

I only took a month and took, and I want to return the amount withdrawn this month

Weinig actief

niet wat ik ervan veracht heb

Heb er 56maanden mee gewerkt vriendin nu maar zie dat er nog afgeschreven wordt dus beetje gek dacht dat ik contract had voor 6 maanden

Inmiddels een relatie

Partner gevonden

partner gewonden

heb een relatie

Geen zin meer

Positief vond ik de dagelijkse voorstellen van kandidaten.
Nadeel: Ik heb geen voorkeur uitgesproken voor kandidaten uit Belgie, terwijl de aangeboden kandidaten veelal afkomstig waren uit Belgie en buiten de aangegeven afstand.

Valt tegen

partner gevonden

De site voldoet niet geheel aan mijn verwachtingen. Ik wil het graag stopzetten voor einde contract.

Partner gevonden

Heb al een partner gevonden

Moelijk contackrijgen met andere leden hoeft niet meer

EliteDating opzeggen

Steeds meer mensen gaan online op zoek naar de liefde van hun leven. Sites zoals Lexa, Parship en Relatieplanet zijn populairder dan ooit tevoren en ook EliteDating, voorheen eDarling, stijgt in populariteit. Vooral veel hoogopgeleiden proberen op die manier liefde te vinden. Gemiddeld bestaat 70 procent van de gebruikers van deze datingssite uit hoogopgeleiden. Ben jij op dit moment lid van EliteDating, maar wil je niet langer gebruikmaken van de datingsite en je abonnement opzeggen? Maak dan gebruik van de opzegbrief van 123opzeggen en zeg je abonnement op EliteDating eenvoudig op.

Hoe werkt EliteDating?

EliteDating is voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het is dus niet bedoeld om een affaire te beginnen of om te scharrelen, zoals bij Novamora en Second Love wel het geval is. Je zult hier singles vinden die op zoek zijn naar ware liefde en een stabiele relatie voor een langere tijd. Om je daarbij te helpen heeft EliteDating een vragenlijst opgesteld die jou als persoon moet typeren. Je wordt vervolgens elke dag aan 5 tot 9 singles voorgesteld als potentiële match. Als jij denkt dat de voorgestelde personen ook bij jou passen, dan kun je een gesprek beginnen. Je hoeft door deze werkwijze niet eindeloos te scrollen door de profielen, maar ziet gelijk wie bij je passen.

Gratis of betaald account

Het fijne aan EliteDating is dat je geen betaald account nodig hebt. Je kunt ook berichten sturen met een gratis account. Uiteraard zitten er dan wel beperkingen aan. Daarbij kun je ook niet het uitgebreide profiel van iedereen bekijken. Je zult het dus moeten doen met basisinformatie. Als je echt veel berichten wil sturen en veel mensen wilt leren kennen, dan zul je dus genoodzaakt zijn om een betaald account aan te schaffen. De kosten die hier aan verbonden zijn, zijn als volgt:

  • Voor 6 maanden: €179,40 euro (€29,90 euro per maand)
  • Voor 12 maanden: €298,80 euro (€24,90 euro per maand)
  • Voor 24 maanden: €453,60 euro (€18,90 euro per maand)

Dankzij dit betaalde Premium account, kun je nu ook:

  • Onbeperkt berichten ontvangen en versturen
  • Zien wie jouw account bekeken heeft
  • De app gebruiken
  • Meer partnervoorstellen krijgen
  • De Kismet-functie gebruiken

Wat is Kismet?

Kismet is een betaalde functie van EliteDating. Er wordt hier gebruik gemaakt van de spontane besluitvorming en de eerste indruk. Je krijgt hier profielen te zien die redelijk overeenkomen bij jou eigen persoonlijkheid, maar net niet passend genoeg zijn. Als je ze hier ziet, dan kun je contact opnemen met het profiel of het profiel te verwijderen. Als je kiest voor de laatste optie, dan zal je het profiel nooit meer terugzien.

EliteDating opzeggen

Als je eenmaal een leuke date gevonden hebt en het uitdraait op meer dan een leuke date, dan kun je natuurlijk altijd je abonnement op EliteDating opzeggen. Het is hierbij wel nodig dat je de eerste abonnementsperiode uitgezeten hebt. Als je een abonnement voor 2 jaar afsluit, kun je dus niet na 4 maanden opzeggen en verwachten dat het abonnement stopt in de 5e maand. Je zult dan met ingang van de 25e maand opgezegd worden. Wil je graag opzeggen, dan kan dat door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je deze gratis kunt downloaden. Wil je liever dat 123opzeggen de verzending voor je regelt, dan kan dit door te kiezen voor de verzendservice. Voor een kleine vergoeding zullen we er dan voor zorgen dat de opzegbrief bij EliteDating terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen. Gelukkig ben je dankzij deze verzendservice verzekerd van onze 100% opzeggaratie. Je abonnement zal dus altijd goed opgezegd worden, dankzij deze garantie. Dat scheelt jou een hoop zorgen.